Topnavn aflyser Tinderbox-koncert

Den svenske sangerinde Veronica Maggio har mistet stemmen og aflyser sin koncert fredag.

Selvom hun har aflyst sin koncert på årets Tinderbox, er der stadig mulighed for at se Veronica Maggio i Danmark senere på året. (Foto: David Leth Williams © Scanpix)

Fredag eftermiddag var ellers garanti for svensk popfest, når Veronica Maggio efter planen skulle have blå scenes publikum til at synge med på hits som ‘Måndagsbarn’ og ‘Jag kommer’.

Men den 35-årige sanger, der er på den anden side af sundet er kendt som 'Sveriges popdrottning' har bare få dage inden årets koncert mistet stemmen og set sig nødsaget til at aflyse koncerten. Det meddeler Tinderbox, der i stedet har fået danske Stine Bramsen som erstatning.

Den svenske sanger undskylder over for sine danske fans på instagram, hvor hun har lagt et billede ud af sig selv med et stykke papir for munden, hvor der står 'schhh'.

Her skriver hun blandt andet:

- I 10 år har jeg aldrig aflyst en koncert. Ser det lidt som en superkraft. En gang imellem er jeg stædig på grænsen til idioti, og jeg spiller med feber og halsbetændelse. At spille er jo det bedste, som jeg ved. Men denne weekend har jeg fået besked på at hvile min stemme, fordi jeg har ondt i halsen.

Stor ros for Roskilde

Sangeren slog for alvor igennem herhjemme med hittet 'Måndagsbarn' og optrådte sidste år på Arena på Roskilde Festival, hvor hun høstede stor ros hos anmelderne.

Hun har netop i foråret udgivet sit femte album i rækken, et album som ifølge musikbladet Gaffa vidner om en mere melankolsk og mere voksen Maggio, som skuffede fans dog har mulighed for at opleve, når hun senere på året igen gæster Danmark.

31. august kommer hun til Store Vega i København, dagen efter gælder det Train i Aarhus og sensommerbesøget sluttes af i Musikkens Hus i Aalborg fredag den 2. september.

FacebookTwitter