VIDEO 3 tricks til at holde dine sko kridhvide - ifølge Thomas Skov

Hånden på hjertet, hvide sneakers harmonerer bare ikke med festivallivet. Heldigvis har DR3-vært Thomas Skov nogle tricks til dig, hvis du har et toilet og lidt husholdningsfilm.

Du tænker måske ikke over det, men dine fødder spiller en stor rolle på en festival.

De skal både bære dig gennem stående koncerter, fester, tømmermænd osv. Du skal passe på dem, men se godt ud. Det ved DR3-vært Thomas Skov, der guider til, hvordan man holder sine sneakers hvide. Eller, han forsøger i hvert fald.

Og så har DR Kultur snakket med en række festivalgæster på Northside, om hvilke tanker der er bag deres fodtøj. I et tilfælde er der faktisk slet ingen3.

Måske lidt Randers-agtig

Komfort er vigtig, når man er på festival, hvor terrænet godt kan være lidt ujævnt.

- De er helt vildt gode at gå i. Så det er for komforten skyld, at jeg har taget dem på, forklarer Emma om sit valg af hvidt fodtøj. Det er måske en lidt Randers-agtig sko, men de er bare så sindssygt behagelige, tilføjer hun.

Pudser dem tit

Veninderne Amalie og Nanna er begge hoppede i deres mest hvide sneakers. Amalie er på ingen måde bekymret for sine hvide sko og er ligeglad med, om de bliver møgbeskidte. Nanna er derimod lidt mere påpasselig.

- Jeg pudser dem tit, forklarer hun. Men jeg har virkelig ondt i fødderne fra i går, så jeg har dem på, fordi de er behagelige.

'Har jeg hvide sko på?'

Søren har ikke tænkt over, at han har taget hvide sko på, på en festival, før DR Kultur spørger ham. Men det er han nu ikke. Han har dog et par hvide sko derhjemme, som han aldrig ville iføre sig på festival.

- Jeg har egentlig ikke tænkt over, at de er hvide, siger han overrasket. Men jeg har taget dem på, fordi der har en god sål. Jeg har de samme sko i stof med citroner på derhjemme, og dem ville jeg ikke tage på. De her er i læder, så det går nok.

FacebookTwitter