VIDEO Dansk pop-brag jubler: Det er vores livs største sommer

Fra Northside og Tinderbox til Roskilde og Smukfest. Scarlet Pleasure tager for sig af dette års festivaler - og nyder at leve i drømmen.

Den danske popgruppe Scarlet Pleasure har været på et sandt musikalsk triumftogt, siden de i 2014 udgav deres første EP 'Mirage' og det efterfølgende album 'Youth is Wasted on the Young' i 2015.

Sidste år spillede Emil Goll, Alexander Malone og Joachim Dencker på en totalt proppet P6 Beat-scene på Northside Festival.I år spiller bandet på de fire største festivaler i Danmark: Northside, Tinderbox, Roskilde og Smukfest.

- Vores sommer er virkelig vild og ubeskrivelig på mange måder. Det er som om, det er en lang drøm man har, fortæller Alexander Malone.

Åbnede Tinderbox' 2. dag

På anden dag på fynske Tinderbox åbnede Scarlet Pleasure ballet på Blå Scene. Scarlet Pleasures mega hit 'The Heat' passede ganske godt til stemningen, der både var påvirket af det solrige vejr og de kærlige R'n B-toner fra bandet.

- Det var så varmt, men det var også så fedt! Publikum var virkelig med os, og de sang med og havde den fedeste energi, fortæller Joachim Dencker, lige da bandet trådte ned fra scenen.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Et billede af bandet før og efter deres koncert på Tinderbox. (Foto: Nomi Forchhammer © dr)

Næste stop: Orange Scene

Fra en farvet scene til en anden: om præcis én uge skal Scarlet Pleasure spille på Roskilde Festivals største scene. Orange scene kan rumme op til 60.000 publikummer - en stor skala, selv for den populære danske trio.

- Det her er virkelig en stor ting for os, vi er jo kun 24 år, så det er vi rimelig glade for!

  • Emil Goll gav den gas på blå scene. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2016) (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • Der blev opfordret til fællessang adskillige gange. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2016) (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • Trommeslageren Joachim Dencker smed tøjet undervejs. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2016) (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • Publikum så begejstret til i varmen. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2016) (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • Der blev danset og sunget til Scarlet Pleasure. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2016) (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
  • Alexander Malone på bas sammen med Emil Goll. (Foto: Helle Arensbak/Scanpix 2016) (Foto: Helle Arensbak © Scanpix)
1 / 6

Se hele interviewet med Scarlet Pleasure på Tinderbox øverst i artiklen.

Facebook
Twitter