Tinky Winky alligevel ikke homo

En sexolog har overbevist Polens børneombudsmand om, at den lilla Telebubby ikke er homoseksuel. Programmet har ingen negativ psykisk indvirkning på børn, siger ombudsmanden.

Den polske børneombudsmand Ewa Sowinska trækker nu sin fordømmelse af det britiske BBC-børneprogram Teletubbies tilbage.

Dermed er der nye toner fra den konservative katolik Ewa Sowinska, der i mandags fortalte om sin frygt for, at den lilla teletubby Tinky Winky inspirerer sine unge seere til homoseksualitet.

Overbevisende sexolog

Men efter at have rådspurgt sig hos flere eksperter har hun trukket sin mistro tilbage.

- En ledende sexologs bedømmelse af, at programmet ikke har nogen negativ psykisk indvirkning på børn, er fuldstændigt overbevisende, siger Sowinska ifølge TV2.

Mand med håndtaske

Sowinskas mistanke om Tinky Winkys seksuelle orientering blev vakt, fordi den lilla teletubby, som af mange anses for at være en mand, bærer rundt på en håndtaske.

BBC benægtede allerede tirsdag i en pressemeddelelse, at Tinky Winky skulle være homoseksuel.

- Børn elsker at lege med alle slags tasker og lige netop den fascination har Tinky Winky. At anklage programmet for at have en politisk dagsorden er simpelthen helt forkert, lød det fra den britiske tv-kanal.

Facebook
Twitter