Tivoli får strøm af mails fra sure koncertgængere

Tivoli er i modvind, fordi man ikke vil betale publikum pengene tilbage for en koncert i søndags, hvor en operastjerne måtte aflyse efter kun syv et halvt minut på scenen.

Siden søndag har Tivolis musikchef Henrik Engelbrecht modtaget omkring 100 mails fra folk, der er utilfredse med koncerten i søndags med den mexicanske operatenor Rolando Villazón. Det skriver Politiken.

Efter pausen fortsatte koncerten - men uden Villazón.

Verdensstjernen og hovednavnet var forkølet og var taget tilbage til sit hotel. I stedet fuldførte to forholdsvis ukendte sangerinder, en dirigent og Tivolis Symfoniorkester deres dele. Og det er rigeligt, mener Henrik Engelbrecht.

I går rådede Forbrugerrådet alle utilfredse tilstedeværende ved koncerten om at klage til Tivoli. Men i Tivoli lader man sig ikke skræmme. Henrik Engelbrecht siger til Politiken:

- Vi afventer en udtalelse fra Forbrugerklagerådet. Når rådet har undersøgt sagen, og kommer rådet med en udtalelse, der går imod os, så har vi en ny situation, vi må tage stilling til. Men foreløbig holder vi fast i præcedens, siger Henrik Engelbrecht.

Facebook
Twitter