Top 10: Her er verdens bedst betalte berømtheder

Hvert år laver magasinet Forbes en liste over de bedst tjenende kendte mennesker. To kvinder er i top ti.

 • Drake, Beyoncé og James Patterson har det til fælles, at de alle tre er i top ti over verdens bedst betalte berømtheder det forgangne år. Klik videre og se alle ti personligheder. (© Scanpix)
 • Han har lavet hits som 'I'll be missing you' og 'Bad boys for life'. Og så har han lavet penge. Især det forgangne år, hvor Sean Combs - nu kendt under navnet Diddy - har tjent en lille milliard kroner, hvormed han indtager førstepladsen på Forbes' liste. (Foto: Steve Marcus © Scanpix)
 • Beyoncé Knowles har blandt andet tjent årets 105 millioner dollars (700 millioner kroner) på sin Formation World Tour, som også bragte hende til Parken i København. Dertil har hun udbygget sin formue med indtjeningen fra sit album 'Lemonade' og fra sin andel i streamingtjenesten Tidal. (Foto: Eduardo Muñoz © Scanpix)
 • Den britiske forfatter J. K. Rowling har tjent en masse penge på 'Harry Potter og det forbandede barn' - et manuskript til et teaterstykke, der er blevet solgt i 4,5 millioner alene i hjemlandet. Forestillingen på West End er i øvrigt udsolgt et godt stykke ind i 2018. J. K. Rowling har på et år tjent 95 millioner dollars (630 millioner kroner). (Foto: Toby Melville © Scanpix)
 • Drake har god grund til at smile. De seneste 12 måneder har han nemlig været den kunstner i verden, hvis musik er blevet streamet flest gange. Og der er også mange hits at tage af, f.eks. 'Passionfruit', 'Hotline Bling' og 'Started from the buttom'. Sidste år tjente Drake 94 millioner dollars (624 millioner kroner). (Foto: MARK BLINCH © Scanpix)
 • Der er også gode penge i fodbold. Sidste år kunne fodboldspilleren Christiano Ronaldo sætte 93 millioner dollars (617 millioner kroner) ind på sin bankbog. I løbet af året der gik, blev Ronaldo både af Fifa udnævnt til verdens bedste fodboldspiller (for fjerde år i træk), fik forlænget sin kontrakt med Real Madrid og fik en lufthavn i hjemlandet Portugal opkaldt efter sig. (Foto: UEFA HANDOUT © Scanpix)
 • The Weeknd har lavet hits som ’Starboy’ og ’Can’t Feel My Face’, og de og mange andre af hans sange bliver flittigt streamet og lyttet til. Og blandt andet dét betyder, at den canadiske R&B-sanger på et år har tjent hele 92 millioner dollars (610 millioner kroner). (Foto: Lucas Jackson © Scanpix)
 • Howard Stern tjener primært sine penge på at lave radio. Af de 90 millioner dollars (knap 600 millioner kroner), han har tjent på et år, stammer de fleste fra hans kontrakt med radiokanalen Sirius XM. (Foto: STEPHEN CHERNIN © Scanpix)
 • I foråret tog det britiske band Coldplay af sted på deres Head Full of Dreams-tur, hvor de ifølge Forbes får 5 millioner dollars per stadion-job. På et år har de tjent 88 millioner dollars (584 millioner kroner). (Foto: JUAN MEDINA © Scanpix)
 • James Patterson er den rigeste forfatter i USA. Han har blandt andet skrevet krimier, som filmene 'Kiss the Girls' og 'Along Came a Spider' er filmatiseringer af. I løbet af det seneste år, hvor han har tjent 87 millioner dollars (577 millioner kroner), han har blandt andet fået forskud på en thriller, som han skal skrive i samarbejde med tidligere præsident Bill Clinton. (Foto: Danny Moloshok © Scanpix)
 • Den sidste rige person, der har sneget sig inden for top ti, er basketstjernen LeBron James. På et år har han tjent 86 millioner dollars (571 millioner kroner). I 2016 hjalp han sit hold Cleveland Cavaliers, som han vendte tilbage til i 2014, til at vinde NBA-sejren. Efterfølgende fik han sin kontrakt forlænget med yderligere tre år. (Foto: Jason Miller © Scanpix)
1 / 11

Der er gode penge i showbiz.

Det er magasinet Forbes' liste over verdens 100 bedst betalte kendte mennesker et bevis på.

Se listen i billedserien øverst her på siden.

Listen er et udtryk for, hvilke berømtheder der i løbet af et år - fra 1. juni 2016 til 1. juni 2017 - har tjent flest penge.

Rapper har bygget en formue op

Som nummer 1 på listen finder man Sean Combs, bedre kendt som P. Diddy eller bare Diddy - tidligere kendt som Puff Daddy.

På bare et år har den amerikanske rapper tjent svimlende 130 millioner dollars - svarende til 863 millioner kroner.

For 18 år siden sagde han til Forbes: "Jeg fjoller ikke rundt. Jeg bygger en formue op". Og det har vist sig at holde stik.

Den største del af det forgangne års indtægt kommer ifølge Forbes fra salget af en tredjedel af tøjlinjen Sean John for, hvad der svarer til en lille halv milliard kroner.

Dansker på plads nummer 21

I top ti finder man i alt to kvinder, sangeren Beyoncé og forfatteren J. K. Rowling.

Det bedst placerede - og eneste - danske islæt på listen findes på plads nummer 21. Her finder man bandet Metallica, hvis trommeslager Lars Ulrich er fra Danmark. De 66,5 millioner dollars (cirka 440.000.000 kroner), som bandet har tjent, er dog udtryk for en holdindsats.

Sidste år var det sangerinden Taylor Swift, der lå på førstepladsen.

Hun er i år degraderet til en 49. plads for sin indtjening på bare 44 millioner dollars (292 millioner kroner) på 12 måneder.

I galleriet ovenfor kan du se top ti over de bedst betalte kendte mennesker i verden. Se hele listen her.

De optræder også på listen (udpluk)

 • 13. Justin Bieber

 • 18. Adele

 • 26. Elton John

 • 47. Kim Kardashian

 • 55. Céline Dion

 • 70. Tiger Woods

 • 77. Rihanna

 • 83. Toby Keith

 • 100. Zlatan Ibramhimovich