Transkønnet OL-stjerne slår Twitter-rekord

Caitlyn Jenner har overgået Barack Obamas Twitter-rekord, efter hun er stået frem som kvinde.

Caitlyn Jenner afslørede sit nye jeg med denne Vanity Fair-forside i går.

Realitystjerne og tidligere olympisk mester Bruce Jenner afslørede i går sit nye jeg – Caitlyn Jenner. Det gjorde hun ved at dele forsiden på det nyeste nummer af magasinet Vanity Fair, hvor hun pryder forsiden. Samtidig oprettede Jenner nye profiler på de sociale medier, og på Twitter fik hun over en million følgere på under fire timer. Dermed slog hun præsident Barack Obamas tidligere rekord – for ham tog det nemlig fem timer.

https://twitter.com/Caitlyn_Jenner/status/605507298849656833

- Endnu en Jenner-verdensrekord, og så som 65-årig? Hvem skulle have troet det! Ydmyg og beæret over at have nået en million følgere på fire timer. Tak for jeres støtte, skriver Jenner på Twitter.

- Velkommen til Caitlyns verden

Instagram har Caitlyn Jenner allerede over 857.000 følgere, selv om der stadig kun er et enkelt billede på profilen. - Jeg er så glad for efter sådan en lang kamp endelig at kunne leve som mit sande jeg. Velkommen til Caitlyns verden. Jeg glæder mig til, at I lærer hende/mig at kende, skriver hun på profilen.

Kim Kardashians stedfar

I mange år har Jenner holdt det hemmeligt, at hun var transkønnet, men for nylig stod hun frem i et interview med den amerikanske talkshow-vært Diane Sawyer, hvor hun lagde kortene på bordet. Som Bruce Jenner blev hun en berømt atlet tilbage i 1970’erne, hvor hun blandt andet vandt guld i tikamp ved Sommer-OL i 1976. De senere år har Jenner nok mest været kendt for at være stedfar til Kim Kardashian og en del af Kardashian-Jenner-familiens realityshow ’Keeping Up with the Kardashians’.

FacebookTwitter