Tv-stjerne fyret fra flere serier efter stor korruptions-skandale

Skuespilleren Lori Loughlin mærker allerede nu konsekvenserne af en stor korruptionssag i USA.

Lori Loughlin er blandt andet kendt for sin medvirken i tv-serien 'Hænderne fulde'. (Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX © Scanpix)

En omfattende, amerikansk korruptionssag har fået konsekvenser, længe før nogle af de sigtede i sagen er blevet dømt.

Tv-stjernen Lori Loughlin - der nok er mest kendt for sin medvirken i tv-serien 'Hænderne fulde' - er nemlig blevet fyret fra tv-kanalen The Hallmark Channel, skriver Variety.

Her har hun - indtil nu - medvirket i programmet 'Garage Sale Mysteries' og tv-serien 'When Calls the Heart', og dermed står hun til at miste mindst to job.

Også Netflix overvejer, hvorvidt Loughlin fortsat skal medvirke i den kommende sæson af 'Hænderne endnu mere fulde', en ny serie baseret på den oprindelige.

Loughlin har også medvirket i blandt andet '90210', 'Hudson Street' og et enkelt afsnit af 'Seinfeld'.

Den store korruptionssag, som omkring 50 personer nu er sigtet i, går ud på, at flere velhavende forældre i USA skal have bestukket ansatte for at få deres børn ind på prestigefulde universiteter.

En skitse af Lori Loughlin, der bliver afhørt i retten i Los Angeles, Californien, 13. marts. (Foto: Stringer . © Scanpix)

- Vi er kede af at høre om nyheden vedrørende svindlen med universitetsoptag. Vi samarbejder ikke længere med Lori Loughlin og har stoppet arbejdet med alle de produktioner, der vises hos Crown Media Family Network, og som involverer Lori Loughlin, skriver Crown Media i en pressemeddelelse, der fortsætter:

- Dette inkluderer 'Garage Sales Mysteries', der er en uafhængig tredjepartsproduktion.

Loughlin og hendes mand skal angiveligt have betalt 500.000 dollars, eller omkring 3,3 millioner danske kroner, for at have fået deres to døtre indskrevet på University of Southern California.

'Desperate Housewives'-stjerne også sigtet

Blandt de sigtede er også den Oscar-nominerede skuespillerinde Felicity Huffman, der havde en af hovedrollerne i den succesfulde tv-serie 'Desperate Housewives'.

- De her forældre er alle velhavende og privilegerede, sagde anklageren Andrew Lelling tidligere på ugen.

Han kaldte også sagen for den største skandale om optagelse på amerikanske skoler, som justitsministeriet i USA har efterforsket.

Felicity Huffman, der blandt andet er kendt for sin rolle i 'Desperate Housewives' og blev Oscar-nomineret for filmen 'Transamerica', er blandt de 50 sigtede i sagen. (Foto: David Mcnew © Scanpix)

Forældrene, der er sigtet i sagen, tæller blandt andet også direktører, ejendomsinvestorer og en medformand for et verdensomspændende advokatfirma.

Børnene fik adgang til de prestigefulde universiteter Yale University, Georgetown University, Standford University, University of California samt University of Southern California.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk