Vanviddet fortsætter: Nu får Tiger Kings ærkefjende den ultimative hævn

En domstol har afgjort, at Carole Baskin kan overtage Joe Exotics tigerpark.

Joe Exotic fra Netflix-dokumentaren 'Tiger King' har taget verden med storm. Nu har han endegyldigt tabt til sin ærkefjende, Carole Baskin.

Hvis du troede, at sidste kapitel i sagaen om Netflix-fænomenet 'Tiger King' allerede var skrevet, kan du godt tro om igen.

For historien om den vildt populære dokumentarserie sluttede ikke med hverken Joe Exotics fængselsdom eller nyheden om, at Nicolas Cage skal spille rollen som den detroniserede tigerkonge i filmversionen af 'Tiger King'.

Nu har en føderal domstol i delstaten Oklahoma nemlig afgjort, at Joe Exotics ærkefjende Carole Baskin skal overtage hans tigerpark. Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet CNN.

Det sker som led i en sag om krænkelse af Carole Baskins varemærke. Domstolen har desuden afgjort, at flere biler og ejendomme på tigerparkens grund også skal gå til Carole Baskin.

Dermed lader det til, at Joe Exotics nemesis endegyldigt har trukket tæppet væk under den flamboyante tigerparkindehaver, countrysanger og politiker, som hun vedvarende har beskyldt for dyremishandling.

Carole Baskin er dyrerettighedsaktivist og ejer af Big Cat Rescue, som tager sig af store kattedyr, der ikke længere kan være hos deres ejere.

Idømt 22 års fængsel

Dommen kommer, efter Joe Exotic sidste år blev idømt 22 års fængsel for at have planlagt og betalt et lejemord på netop Carole Baskin. Samtidig blev han kendt skyldig i at have forfalsket papirer og overtræde en lov om beskyttelse af truede dyrearter.

Lejemord eller ej, så mener Joe Exotic dog at vide, at Baskin, der selv ejer et stort tigerreservat, har slået sin rige mand ihjel og kommet ham i en kødhakker. (Det benægter hun i øvrigt vedholdende i 'Tiger King'. Blandt andet med en forklaring om, at kødhakkeren alligevel ikke ville kunne knuse menneskeknogler).

Beskyldningerne mod Baskin har dog aldrig affødt en egentlig sag, selv om politiet i delstaten Florida nu leder efter nye oplysninger i sagen om Baskins mands forsvinden.

Nu kan den altid katteprintklædte Baskin imidlertid trække sig sejrrigt ud af den langvarige cat fight med Joe Exotic. Den nuværende ejer af hans park, Jeff Lowe, er således blevet beordret til at forlade grunden inden for 120 dage.

Jeff Lowes advokat siger til CNN, at man på forhånd forventede, at dommen vil falde ud, som den nu har gjort. Baskin har endnu ikke udtalt sig i kølvandet på sin sejr over tigerkongen.