Verdens bedst betalte skuespillerinde raser mod paparazzi: Det ender ligesom prinsesse Diana

Scarlett Johansson siger, at det kun er et spørgsmål om tid, før hensynsløse fotografer forårsager endnu et dødsfald.

Scalett Johansson til et fanarrangement i forbindelse med 'Avengers: Endgame' tidligere på måneden. (Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com © www.SplashNews.com 2019)

Skuespillerinden Scarlett Johansson har ikke meget tilovers for paparazzo-fotografer.

Faktisk nærmest ingenting.

I en ny udtalelse lægger skuespillerinden i hvert fald ikke fingrene imellem i sin beskrivelse af fotografernes arbejdsmetoder.

- Paparazziene går længere og længere i forsøget på at forfølge og chikanere de mennesker, de fotograferer, lyder det ifølge The Guardian i en udtalelse fra skuespilleren, der ifølge Forbes Magazine var verdens bedst betalte skuespillerinde sidste år med en indtjening på mere end 40 millioner dollars.

Scarlett Johansson uddyber, at de hensynsløse fotografer gør det til 'et spørgsmål om tid, før nogen kommer til skade eller bliver dræbt, ligesom det skete med prinsesse Diana'.

Udtalelsen fortsætter:

- Selv efter prinsesse Dianas tragiske død er lovgivningen ikke blevet ændret, så den beskytter de mennesker, der udsættes for paparazzienes metoder.

Paul Rudd, Scarlett Johansson og Chris Hemsworth får taget billeder i forbindelse med 'Avengers: Endgame', hvor de alle tre medvirker. Filmen får dansk premiere 24. april. (Foto: IAN WEST © PA Wire/PA Images)

Blev jagtet gennem Los Angeles

Skuespillerinden har selv måttet sande, at det ikke er omkostningsfrit at være verdens bedst betalte skuespillerinde.

Det kan faktisk være direkte farligt.

Da hun forleden var på vej hjem efter at have medvirket i Jimmy Kimmels talkshow, blev hun angiveligt forfulgt gennem Los Angeles af fem biler med paparazzi.

De kørte med høj fart gennem røde lyskryds og 'udgjorde fare for andre bilister og fodgængere', lyder det i samme udtalelse fra verdensstjernen.

Scarlett Johansson besøgte en politistation efter hændelsen, men har tilsyneladende ikke indgivet en anmeldelse.

Scarlett Johansson er i øjeblikket aktuel i rollen som Den sorte enke i filmen 'Captain Marvel'. Hun er også med i den kommende 'Avengers: Endgame', der får premiere 24. april.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk