VIDEO Irina: Folk vil bare have, at jeg er dum

Irina Olsen viser gerne sine kvindelige former frem på de sociale medier, men det er bestemt ikke alle, der bryder sig om det, fordi hun samtidig er mor.

Det vælter ind med spydige, negative og nedladende kommentarer, når blogger, mor og tv-personlighed Irina Olsen viser sig letpåklædt frem på de sociale medier.

I en tid, hvor debatten om kropsidealer raser, er Irina ikke bange for at tage debatten op, og det kan koste, når man stikker snuden frem.

Irina Olsen, Instragram.

I sidste uge var den gal igen, da flere af hendes følgere mente, at hun gik over stregen med et billede af hende selv i en bodystocking, fotograferet i en vinkel nedefra, når hun samtidig er mor til en pige på 11 måneder.

120 sekunder med...

Hver uge giver vi vores brugere mulighed for at stille spørgsmål til en person, der har gjort sig særligt bemærket i de seneste syv dages mediebillede.

På 120 sekunder svarer personen på så mange af de spørgsmål, som I har stillet på DR Nyheders Facebook-side som muligt.

Vi spurgte derfor vores facebook-brugere, om der var noget, de gerne ville spørge Irina Olsen om.

Og selv om der kom mange spørgsmål om hendes forhold til kæresten Martin og om planerne om flere børn, så var der også et par andre mere kritiske bemærkninger imellem.

Blandt andet ville Nick gerne vide, om ’hun er lige så hamrende dum, som klippet viser?’.

Se klippet, Nick hentyder til, her:

Klik på play!

Men der kom også mange andre spørgsmål:

Se, hvad Irina Olsen svarer til både de negative og positive kommentarer, i videoen øverst i artiklen, på bare 120 sekunder.

Nyhedsbrev TAG DR.DK KULTUR MED DIG

Få seneste anmeldelser og indblik i musik, film, bøger og kunst - hver torsdag.

Vis alle nyhedsbreve