VIDEO Saveus rockede kongelig prisfest: Har sunget for Mary før

Saveus optrådte ved lørdagens Kronprinsparrets Priser, men det er ikke første gang, han har sunget for kronprinsessen.

Det er knap et år siden, at Martin Hedegaard - bedre kendt som Saveus - gjorde sit store musikalske comeback, da han overraskede alt og alle med sin hemmelige optræden ved prisuddelingsshowet P3 Guld.

Lørdag aften kastede den tidligere X Factor-stjerne så glans over endnu en prisuddeling, da han indtog scenen til Kronprinsparrets Priser.

- Det er stort at skulle spille i et show, der er så flot som det her. Vi har fløjet nogle super seje korsangerinder ind fra London, som tidligere har sunget sammen med nogle helt vilde kunstnere.

- Og så har mig og drengene i bandet bare øvet og øvet op til den her optræden, lød det fra Martin Hedegaard, da vi fangede ham, umiddelbart inden det store show blev skudt i gang.

Se Saveus optræde med nummeret "Everchanging" øverst i artiklen.

Har sunget for Mary før

Saveus optrådte med nummeret "Everchanging", da Kronprinsparrets Priser for tolvte gang blev uddelt til pionere inden for kultur og socialt arbejde.

- Jeg har altid syntes, at de er nogle forbilleder. De gør en forskel og bruger deres position på en ret fin måde. Det er sgu cool, fortæller den unge popstjerne om sit forhold til kronprinsparret.

Og faktisk var det i aften ikke første gang, at Saveus spillede for de kongelige. Tilbage i 2008 spillede den unge sanger nemlig ved åbningen af Filmfestivalen Buster, som kronprinsesse Mary var projektor for.

- Vi var lige ovre at hilse og trykke hånd. Hun fortalte mig, at jeg sang godt. Der var mor stolt, fortæller Martin Hedegaard med et grin.

Aftenens optræden var sangerens første live-optræden på tv siden hans meget omtalte comeback-optræden ved sidste års P3 Guld.

Sådan se det ud, da Saveus indttog P3 Guld sidste år.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter