Michelle Obama i Danmark

Video: Se de første 10 minutter af Michelle Obamas foredrag i Danmark

Den tidligere præsidentfrue taler for 11.000 mennesker i Royal Arena.

'This girl is on fire'.

Den tidligere præsidentfrue, Michelle Obama, kom vinkende ind på scenen i Royal Arena i København til Alicia Keys-nummeret 'Girl on fire'.

Her blev hun taget imod af den amerikanske tv-kendis Rachel Ray, der skal sidde overfor hende i løbet af aftenens show og agere moderator.

- Hvordan føler du dig kendt i dag?

Sådan lyder første spørgsmål til Michelle Obama. Og til det svarer hun, at hun stadig føler sig som den lille pige Michelle Robinson, som hun beskriver i sin selvbiografi 'Becoming', der er omdrejningspunktet for foredraget.

Og netop denne hudløse ærlighed omkring baggrund og livet på godt og ondt har Michelle Obama et større budskab med.

- Ved at være åben og lige ud af posen med min historie, viser jeg mennesker, at når du åbner op og ikke er bange for sandheden om, hvem du er med dine op- og nedture, viser du folk dig selv. Og så begynder de at lære dig at kende.

Med disse ord skød hun showet igang, som forhåbentlig skal give de 11.000 mennesker i salen et endnu bedre indblik i den tidligere præsidentfrues liv inden, under og efter Det Hvide Hus.

I videoen oven for kan du se de første ti minutter af Michelle Obamas foredrag 'An intimate conversation with Michelle Obama'.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk