VIDEO Sex-messe åbnet trods svære tider

Nordic Erotic sælger sexlegetøj og byder på stripshows de kommende dage. Mange foretrækker at blive vejledt i deres køb frem for at handle alene på nettet.

Lyserøde piske, læderbælter med tunge kæder og plyssede håndjern i massevis ligger lige nu fremme i Nørresundby Idrætscenter.

Nordic Erotics sælgere har de næste par dage spredt deres lager ud over 28 stande på en 2200 kvadratmeter stor erotikmesse.

Sexmesserne har ellers haft det svært siden 2011, hvor sexlegetøj for enorme summer gik op i røg, da KB Hallen i Vanløse brændte ned. Herudover er salget af de vovede varer i stor stil rykket over på nettet - alligevel mener kunderne, der er god grund til at dukke op:

- Her kan man jo også få sælgerens vurdering og stille spørgsmål. Det synes jeg ikke er så nemt på nettet. Der kigger man bare på et produkt og satser på, det kan tilfredsstille en, siger Michelle Thodberg, der både kiggede efter nye dildoer og sexet undertøj.

Mere erotik

Samme toner lyder fra arrangøren, der siger, at messerne nu i højere grad har fokus på det sensuelle og erotiske. Han forventer mellem 8.000 og 10.000 gæster i løbet af de tre dage, messen varer.

- Det er vores indtryk, at gæsterne godt kan lide at komme ud og opleve lidt af den virkelige verden, hvor de kan føle på tingene, møde sælgerne og blive vejledt, siger medarrangør Kenneth Pihl.

Den typiske gæst på en sexmesse er en kvinde på omkring 30 år eller ældre, og herudover er der er mange par iblandt. Mange kommer også for at se strip og drikke en fadøl.

Kig rundt på sexmessen i videoen over artiklen.

FacebookTwitter