Læremester svarer på Facebook-kritik: Ingen fup i Vidunderbørn

Intet er snyd, og alt er live, slår Uffe Savery fast, efter en seer sætter spørgsmålstegn ved lørdagens udgave af DR1-showet.

12-årige David er en af DRs Vidunderbørn. Og der var ingen fusk med i spillet, da han optrådte lørdag aften.

- Det er noget fup!

Sådan lyder anklagen mod DR på Facebook efter lørdagens udgave af ‘Vidunderbørn’.

Her spillede 12-årige David hittet ‘Lean On’ af MØ, Major Lazer & DJ Snake på tæpperør og trommer sammen med klezmerbandet Mames Babegenush og showets eget orkester, der ledes af Oliver McEwan.

- Han spiller over et track med trommer, halvdelen af hans solo er ikke ham, han misser op til flere bækkenslag og stopper helt op på et tidspunkt!! Kom ind i kampen DR! Det er fandme for dårligt, skriver en oprørt seer på showets side på Facebook.

"Intet er snyd - alt er live"

Nu tager Davids musikalske mentor, Uffe Savery, bedst kendt fra bandet Safri Duo, til genmæle:

- Der er IKKE noget trommetrack, der kører, men der er en trommeslager i Oliver McEwans backing-band, som diskret laver et groove under Davids soli, slår læremesteren fast i et svar på Facebook.

- Der er intet, der er snyd, og man hører præcis, hvad der bliver spillet, og alt er live. David stopper ikke med at spille, men laver helt naturlige, og i øvrigt ret fede, pauser i spillet.

David fik et legat på 10.000 kr. til at fortsætte sin musikalske udvikling, efter han lørdag aften forlod programmet, da han fik færrest seerstemmer.

Se Davids nummer fra Vidunderbørn her:

Facebook
Twitter