Vilkår og betingelser

Officielle regler for deltagelse i DR’s udsendelse ’LIVE’ via app og på dr.dk/live

Ved deltagelse i LIVE accepterer du nedenstående vilkår og betingelser.

Arrangør: DR, Emil Holms Kanal 20, 0999 København C.

Apple og Google er ikke sponsorer i programmet og er på ingen måde involveret i konkurrencen.

Hvem må deltage?

Alle personer med folkeregisteradresse i Danmark, Grønland og Færøerne kan stemme og spille med uanset alder. Dog skal du være fyldt 15 år for at deltage i konkurrencen om præmierne. Hvis du er logget ind og er med i konkurrencen om præmierne, kan du deltage/stemme med din profil én gang. Hvis du ikke er logget ind og registreret, kan du deltage så mange gange, du vil. Bemærk at du ved ikke at være registreret/logget ind ikke kan deltage i lodtrækningen om præmier, og at dine stemmer ikke tæller med i programmet. Deltagelsen er gratis, hvad enten du er logget ind eller ej.

Præmier

Hver uge trækkes der lod blandt alle, der har afgivet stemmer i aftenens program om billetter til næste uges LIVE-show. Vinderne af lodtrækningen bliver kontaktet efterfølgende via den e-mailadresse, de har angivet ved oprettelse af login. Deltagere i konkurrencen vil kun blive kontaktet i forbindelse med LIVE.

DR forbeholder sig ret til at offentliggøre navn på vinderen i konkurrencen på tv samt andre medier, som DR anvender.

Bemærk: Det er kun muligt at vinde én gang per sæson LIVE. Vindere må dog fortsat meget gerne spille med.

LIVE hører under SKATs regler for spil uden indsats. DR har betalt præmieafgift af seernes præmie, så præmien er skattefri for den seer, der vinder. Ansatte i DR, Nordisk Film og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Forsøg på snyd og brug af falsk identitet vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

DR kan ikke holdes ansvarlig for den tidsforskydning, der kan opstå mellem spillet på mobil eller tablet og spillet i udsendelsen. Forsinkelse på tv-signalet kan være forskellig fra distributør til distributør, og online streaming af udsendelsen kan resultere i yderligere forsinkelse. Der kan desuden opstå forsinkelser mellem spilserveren og de enkelte enheder, hvorfra der spilles med. Alle disse faktorer kan samlet set betyde, at visse brugere oplever uregelmæssigheder i timingen af optrædener i programmet.

LIVE har til formål at være underholdende i arbejdet for fremme dansk musik og talent, hvorfor deltagere ikke efterfølgende kan rette krav mod DR.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til DR kan du kontakte os her.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk