Vinderne i VORES KUNST er fundet

Her til aften blev VORES KUNST konkurrencen endelig afgjort. I Hjallerup, i Trekantsområdet og på Ærø har befolkningen talt.

Her til aften blev VORES KUNST konkurrencen endelig afgjort. I Hjallerup, i Trekantsområdet og på Ærø har befolkningen talt.

Kunsten er fundet!

I Hjallerup faldt valget på Thilo Franks forslag til en interaktiv træskulptur. På Ærø vandt kuntnerduoen Randi og Katrine, med deres humoristiske forslag til en udsmykning af færgen. I trekantsområdet falt valget på Nils Erik Gjerdevik idé til en monumental skulptur, sammensat af gigantiske el-master væltet ind over hinanden. Kunstnerne bag de tre forslag kan nu se frem til at deres skitseudarbejdninger bliver til virkelighed, i løbet af det næste års tid.

I glemmebogen

Konkurrencens udfald betød også at forslagene fra kunstgruppen A Kassen, Kirstine Roepstorff og Ivan Andersen ikke bliver realiseret i denne omgang. Men om kunstskitserne måske kan føres ud i livet på et andet tidspunkt eller om de må gå i glemmebogen er endnu uvist. Morten fra A Kassen Steen Hebsgaard vurderer forslagets skæbne: "Nu kommer den jo op og står lidt på hylden. Om den så på et andet tidspunkt kan give mening på et andet sted, det må tiden vise"

Facebook
Twitter