Whitney Houston er død, 48 år

Den amerikanske sangerinde og skuespiller Whitney Houston er død, 48 år.

Whitney Houston er død, 48 år. Det oplyser hendes publicist, Kristen Foster, til AP.

Den amerikanske sangerinde og skuespiller blev fundet død på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles, Californien. Årsagen er endnu ukendt.

Whitney Houston blev anset som en af de største sangerinde i sin tid med hits som I will always love you og Saving all my Love for you og havde også stor succes på filmlærredet med filmene The Bodyguard og Waiting to Exhale.

Senere blev hendes karriere dog overskygget af stofmisbrug og et turbulent ægteskab med sangeren Bobby Brown.

Ifølge hendes egen hjemmeside, har Whitney Houston solgt mere end 170 millioner albums, singler og videoer.

Amerikanerne i chok Se & Hør-journalist Jacob Heinel fortæller fra Los Angeles, at byen er i chok efter oplysningerne om popstjernens død.

- Folk her i Los Angeles er i chok, fordi Whitney Houston var et ikon for byen og for popkulturen. Michael Jackson var kongen af pop, Whitney Houston var dronningen af pop, siger han.

- Amerikanerne er dybt berørte, især fordi hun kun blev 48 år, siger Jacob Heinel, der er Se & Hør-journalist fra Los Angeles i USA.

Der er endnu ikke kommet noget frem om dødsårsagen.

- Da politiet fortalte om dødsfaldet, og blev spurgt, om der var stoffer involveret, så svarede de, at det ved de ikke. Det vil sige, at det afvises ikke, og det er det, alle går og snakker om lige nu.

Har du set Whitney Houston optræde eller har du et minde om en af hendes sange? Del din mening her.

Facebook
Twitter