Wordfeud banket af banen: Tegnespil slår alle rekorder

Med over 20 millioner downloads har Draw Something på rekordtid afløst Wordfeud som den nye dille på smartphones.

Et nyt socialt spil ser ud til måske at kunne feje Wordfeud af banen som det mest populære spil lige nu til smartphones.

Draw Something, hedder spillet, der minder om spil som Tegn og gæt og Pictionary.

Et af de hurtigst voksende nogensinde

Spillet ligger lige nu nummer et i 79 lande og er et af de hurtigst voksende mobilapps nogensinde, skriver Business Insider.

På bare fem uger er spillet blevet downloadet over 20 millioner gange og det vurderes, at de 12 millioner aktive brugere hvert sekund sender over 3000 tegninger rundt til hinanden.

Direktør for OMGPOP, Dan Porter, der personligt har udviklet spillet, siger til Business Insider, at spillet lige nu omsætter for over 100.000 dollars om dagen.

Spil med vennerne

Lige som scrabble-spillet Wordfeud, der spilles mellem venner - eller fremmede - er Draw Something et socialt spil.

Man opretter sig med et brugernavn, leder efter venner, der spiller eller vælger at spille med ukendte modspillere.

Spillet giver dig tre valgmuligheder i tre sværhedsgrader - indtil videre på engelsk. Fx får man valget mellem at tegne "pretzel" (en slags saltkringle), "quarter" (en mønt) eller caveman (hulemand), hvor pretzel er det sværeste og dermed giver flest point.

Også for børn

Når man har tegnet sin tegning, sender man den af sted og venter på, at modspilleren gætter, hvad man har tegnet. Under tegningen står to rækker med bogstaver, der gør det nemmere at gætte.

Spillets pædagogiske udformning gør, at det både appellerer til børn og voksne. Og selv med kun få engelskkundskaber er det muligt at spille med.

For børn er det en glimrende anledning til at lære nye ord. Og hvis ikke, der er nogen at spørge, kan man bede om at få tre nye ordforslag.

Facebook
Twitter