X Factor-vinder bryder stilheden

Sidste års X Factor-vinder er klar med sin første single. Den kan opleves, når han gæsteoptræder i X Factors første liveshow d. 11. februar.

Efter et halvt år med sangskrivning, indspilninger og finpudsninger er Thomas Ring klar med sin første single. Den bærer titlen "Breaking the Silence" og er skrevet af Thomas Ring selv.

Thomas Ring er den første X Factor-vinder, der selv har skrevet sit materiale.

- Min virkelige drivkraft i musikken har altid været drømmen om at komme ud med mine egne sange. Så det her er min lille baby. Mit hjerteblod. Det er helt fantastisk at være nået hertil, siger Thomas Ring.

"Breaking the Silence" rammer første gang publikums ører ved X Factor-showet fredag d. 11. februar, hvor han optræder live. Herefter bliver det sat til salg digitalt.

- Det er et popmusik med et ekstra lag under, afslører Thomas Ring.

- Den har et håndspillet klaverstykke, som viser, at vi har arbejdet organisk, men der er også nogle elektroniske momenter, der giver mere smæk på. Og så er det en fortælling. Det kommer til at kendetegne store dele af pladen, fortæller han.

Siden sin sejr ved sidste års X Factor har han - foruden albumarbejdet - passet sit job som lærer på Hellerup Skole og optrådt på en række festivaler.

Albummet kommer ud 7. marts, og kommer til at indeholde 11 numre.

Facebook
Twitter