Youtuberen Kristine Sloth: Min indtægt er privat

17-årige Kristine Sloth deler rigtig meget af sit liv gennem sine videoer på Youtube, men hendes indtægt er privat.

- Jeg lader dem sejle deres egen sø, siger Kristine Sloth om de, der generer eller taler grimt om hende. (© PRIVATFOTO)

17-årige Kristine Sloth er Danmarks ukronede Youtube-dronning. Hun er kendt for sine meget personlige videoer.

Mandag aften svarede hun på spørgsmål fra dr.dk's brugere, efter at hun havde været med i programmet ’Indefra med Anders Agger’.

Og der var også kun et emne blandt de mange spørgsmål, som Kristine Sloth ikke gav svar på.

Tjener du om måneden, hvad der cirka ville svare til en normal månedsløn? Altså sådan at du ville kunne leve af Youtube, hvis du boede alene?, spørger læseren Kia.

- Indtægt er privat. Også for mig. Lige så vel som det er privat for pædagogen i børnehaven og advokaten i landsretten, svarer Kristine Sloth.

200.000 følger hende

Knap 200.000 følgere ser med på hendes videoer, som handler om alt fra menstruation til skønhedstips.

Derfor får hun ofte tilbud fra sponsorer, der gerne vil have hende til at reklamere for bestemte ting.

Men hun overvejer altid tilbuddene nøje, fortæller hun.

Takker du også nej til nogle af dine sponsorer?, spørger en anonym bruger.

- Ja, ofte! For mig er det vigtigste, at de brands, jeg samarbejder med, oprigtigt er nogle brands, jeg selv har kærlighed til, og som, jeg selv synes, har fede koncepter. Alle de brands, jeg laver samarbejde med, ville jeg til hver en tid snakke om på mine medier, også selvom de ikke var "sponsoreret", lyder svaret fra Kristine Sloth.

Talkshow-vært eller psykoterapeut

Selvom det lige nu går stygende med Kristine Sloths Youtube-kanal, så vil mange brugere gerne vide, hvad hendes fremtidsplaner er.

Hendes drøm er at få sit eget talkshow eller at arbejde i mediebranchen, men hun kunne også finde på at tage en uddannelse og få et helt almindeligt arbejde.

Hvad ville du gerne arbejde med, hvis det ikke kunne have noget at gøre med Youtube?, spørger Julie,

- Så tror jeg, at jeg ville være psykoterapeut. Det kunne jeg dog også godt finde på at uddanne mig til på et senere tidspunkt i mit liv, skriver Kristine Sloth.

Måtte skifte telefonnummer

Det er dog ikke kun de positive sider ved det at være et kendt ansigt på internettet, der blev vendt blandt aftenens spørgsmål.

Mange ville gerne vide, hvad de negative sider er, og om Kristine Sloth lader sig gå på af de, der generer eller taler grimt om hende.

Hvordan håndterer du de haters, som desværre altid vil være der?, spørger Rikke.

- Jeg lader dem sejle deres egen sø og håber, at de på et tidspunkt kigger sig selv i øjnene og tænker: "Det er ikke okay at skrive sådan om andre mennesker". Man lærer af sine fejl, skriver Kristine Sloth.

Og brugeren Fenella spørger:

Hvad er den værste oplevelse, du har haft ved at være et kendt ansigt?

- At jeg har været nødsaget til at skifte mit private nummer, da jeg bliver kimet ned op til 150 gange om dagen. Det er i hvert fald en af de groveste oplevelser, jeg har haft, lyder svaret fra Kristine Sloth.

FacebookTwitter