Zulu-pris til De Sorte Spejdere

P3's De Sorte Spejdere vandt i aftes prisen for Årets Danske Radioprogram ved Zulu Awards 2008. Det skete ved et forrygende show i Forum i København.

TV 2 Zulus seere hører tilsyneladende også radio, og så tuner de ind på P3. I hvert fald kårede TV2 Zulus seere i aftes P3-programmet De Sorte Spejdere som Årets Danske Radioprogram ved Zulu Awards i Forum i København.

De to spejdere - Anders Lund Madsen og Anders Breinholt - fik prisen for deres daglige eftermiddagsudsendelse, hvor de blandt meget andet spiller tillidsbingo med lytterne, og lige så langsomt har taget hul på at spille Top 10.000.

Prisregn til Natasja

Prisen blev uddelt for øjnene af et Forum fyldt til bristepunktet af Zulu-fans, kendte og VIP's. En yderst oplagt Nicholas Bro var vært ved showet, der også bød på rock og rap med blandt andre Private, Storm og LOC.

Et mini potpourri med en rå Tina Dickow og et endnu mere råt Volbeat tog salen med storm. Forsangeren i Volbeat, Michael Poulsen løb i øvrigt med prisen som Årets danske sanger.

Ellers var det sangerinden Natasja, der døde ved en trafikulykke sidste sommer på Jamaica, som løb med de fleste priser. Både Årets Danske Album, Årets Danske Hit og Årets Danske Sangerinde.

Seerne vælger

Det er TV 2 Zulus seere, der har valgt vinderne af priserne, og i radiokategorien var de to P3-værter fra De Sorte Spejdere oppe imod P3's 'Rio Bravo' med værterne Adam Duvå Hall og Peter Palshøj, 'Farvel seng jeg elsker dig' fra Radio 100 FM, 'Wichmann & Bonuseffekten' fra TV 2 Radio og The Voices 'Morgenfabrikken'.

"De sorte spejdere" er ikke uvant med priser. I september sidste år blev de hædret med prisen som "Årets Danske Radioværter". Det skete ved Prix Radio 2007, der blev holdt i forbindelse med branchefestivalen 'Radiodays' i DR Byen.

Peter Schønau Fogs film "Kunsten at græde i kor" blev Årets danske film, mens Jonatan Spang fik prisen for "Årets danske mandlige hovedrolle" for filmen "De Unge År".

Prisen for årets danske mandlige og kvindelige birolle gik til Morten Grunwald for hans rolle i "Hvid nat" og Charlotte Fich for hendes rolle i Ole Bornedals "Kærlighed på film".

Zulu Awards 2008 vises på TV2 lørdag aften klokken 20.

Facebook
Twitter