Næstekærligheden fandt Holger

Ren næstekærlighed, siger Holgers far om de mennesker, der hjalp med at finde den lille 3-årige dreng, der forsvandt i en skov i Nordjylland. Familien ser tilbage på et år der satte livet lidt perspektiv, men forsøger at forsætte som intet er hændt.

Præcis et døgn efter, at den tre-årige dreng Holger blev væk, er han nu fundet i god behold. Han blev fundet godt stykke fra spejderhytten, hvorfra han forsvandt.

Skovturen blev til enhver forælders mareridt, da 3-årige Holger forsvandt i Tranum Klitplantage. I godt 24 timer fulgte hele Danmark med, da forældrene, beredskab og masser af frivillige hjælp med at lede efter den lille dreng.

- Det er jo virkelig næstekærlighed, at folk smider hvad de har i hænderne for at køre ud for at lede efter en lille dreng som de ikke kender. Jeg er dybt, dybt taknemmelig over alle de mennesker der var. Det er faktisk svært at sætte ord på, siger Holgers far Kenneth Kragh.

Ingen pyller

Selvom de 24 timer Holger var væk har sat dybe spor i forældrene, forsøger de at ændre så lidt som muligt overfor børneflokken, som udover Holger tæller søstrene Lea og Kia.

- Med børnene prøver vi på at det er det samme. Vi er ikke blevet mere pylrede forældre af den grund, de får lov til det de fik lov til før, fortæller Holgers mor Heidi Rosen Kragh.

Evigt taknemmelige

Begge forældre fremhæver gentagne gange hvor stor betydning det har, at folk hjælp dem med at lede efter Holger. Det var en mand, der var taget på hest ud for at lede efter Holger, der fandt den lille dreng.

- Ham skylder vi jo nærmest alt. Vi kan slet ikke takke nok. Men vi er imponerede over alle der hjælp. Det er helt utroligt, siger en smilende Heidi Rosen Kragh.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:532944246187a21d78e65b0b

Facebook
Twitter