‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Header logo
 
 
05. okt 2022 KL. 13:08
 
Nyhedsbrev om valget fra DR's politiske redaktion
 
 
 

Hej,

Tak fordi du modtager vores nyhedsbrev om politik. Der er udskrevet valg (endelig), og derfor sker der lidt nyt med nyhedsbrevet her! Vi, Christine og Johanne, vil hver dag her i mailen gøre os umage for at forklare og analysere, hvad der sker, når der bliver sat turbo på demokratiet. Og vi glæder os!

Hvad får jeg?
Vi vil sende dig én enkelt e-mail hver aften, der forklarer dagens største historie og sætter den i perspektiv. Vi ved, at du allerede modtager mange e-mails, så vi vil ikke spilde din tid, men kun give dig det allervigtigste (og måske et par mindre vigtige anekdoter, som vi ikke kan dy os for at dele med dig😊). Vidste du f.eks, at det er mere end 20 år siden, at noget parti fik mere end 30 procent af stemmerne. Og at valgforskerne denne gang på basis af meningsmålinger spår, at næsten halvdelen af vælgerne stemmer på et andet parti, end de gjorde i 2019. Hvis det holder stik, vil det være det valg med størst partiskifte siden det såkaldte jordskredsvalg i 1973.

Udover den daglige e-mail, så får du også en mail fra os, når der sker noget ekstraordinært stort, som du ikke må gå glip af.

Det skal du vide om Christine Cordsen:

  • Jeg er DR’s politiske korrespondent og holder til i kælderen under Christiansborg. Har pisket rundt på gangene på Christiansborg i tre årtier for Politiken, Jyllands-Posten og de seneste syv år for DR.
  • Min interesse for politik og politisk journalistik begyndte allerede, da jeg var journalistpraktikant på Politiken. Det var dengang, statsministeren hed Poul Schlüter, og aviserne gik i gang med at skifte skrivemaskinerne ud med computere.
  • Når jeg ikke lige er på Christiansborg, bor jeg med min mand i Brønshøj. Jeg har en voksen søn og er farmor til to dejlige piger.
  • De fleste dage vil der være mig, der er med til at skrive nyhedsbrevet, men indimellem også mine gode kolleger Jens Ringberg, Pia Glud Munksgaard og Rikke Gjøl Mansø.

Det skal du vide om Johanne Hesseldahl:
  • Jeg er opvokset på Fyn og holder selvfølgelig af brede bøge og brunsviger.
  • Jeg har været ansat 9 år på DR’s udlandsredaktion, hvor man får ekstremt god rutine i at dække valg. Alt fra amerikanske, til svenske, franske og mange flere.
  • I min fritid elsker jeg at hænge ud med mine børn og sejle, opdage nye steder, lave mad, og se Stranger Things på Netflix – og så bruger jeg mange weekender på Sydfyn, hvor jeg har købt en nedlagt kirke som sommerhus.

Du er altid velkommen til at skrive til os på politik@dr.dk . Du kan også svare direkte på vores e-mails, så vil dit svar ryge i vores indbakke. Vi vil elske at høre fra dig. (Og du er selvfølgelig også velkommen til at invitere venner til at modtage nyhedsbrevet her )

Mange hilsner,
Christine og Johanne

 
 
Flere nyhedsbreve
 
 
Politik
 
Tophistorier - morgen
 
Breaking
 
Kultur
 
DRTV Weekend
 
DR LYD
 
 
 
Se flere og ret tilmelding
 
 
 
 
Footer logo
 
 
Kontakt
 
 

Dette nyhedsbrev er udsendt af DR. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, afmeld dig her.