‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Header logo
 
 
01. jun 2023 KL. 07:59
 
Repræsentanternes Hus stemmer for aftale om gældsloftet. Nu mangler der kun et sidste skridt
 
 
 
 
Serbiske protester fortsætter i det nordlige Kosovo: 'Vores ønske om at leve er stærkere end deres ønske om at ødelægge os'
 
 
 
 
Har Ukraine taget initiativet i krigen? Det er der flere ting, der tyder på
 
 
 
Sverige slår hårdere ned på terrorisme og håber på Tyrkiets accept: 'Det er sidste del af vores aftale'
 
 
 
I Ukraines hovedstad er søvnløse nætter og eksplosioner blevet hverdag: 'De er ganske enkelt i gang med at udmatte os'
 
 
 
 
Ny lov skal sikre Sveriges Nato-medlemskab
 
 
 
 
 
 
 
En kæmpe bunke penge, løfter om bedre rekruttering og meget mere samarbejde, både med industri og civilsamfund. Det er nogle af elementerne i det netop præsenterede forsvarsforlig, som regeringen ikke selv tøver med at kalde historisk. Men hvilke store linjer man kan få øje på og hvad fortæller forliget om den danske forsvarsstrategi de næste år? Selvom vi siger, at vi gerne vil spise mere grønt, så er vores kødforbrug stort set uændret og der er stadig kød på mere end 80 % af de danske middagstallerkner. Vores madvaner er nemlig i høj grad styret af vores følelser og få steder bliver det så tydeligt som i vores forhold til kød. Tilrettelæggelse: Karoline Engelund, Asta Handberg og Kirstine Dons Christensen. Vært: Nickolaj Sander. Lyddesign: Nikolai Fuglsang og Marie Kildebæk. Redaktør: Tine Møller Sørensen.
 
 
HØR NU
 
 
 
 
 
"Tyrkiet er den eneste sejrherre", proklamerede Erdogan efter sin valgsejr i søndags. Tyrkernes forhold til Erdogan er personligt. Og de fleste er stolte over ham. Han blev valgt på nationalistiske slogans. Udlændinge skal ud - og der er 3,5 mill. syrere i Tyrkiet. Ja, jordskælvet dræbte 45.000, men Erdogan overbeviste vælgerne om, at kun han kan bygge det ødelagte op igen. Og vælgerne støttede ham. Men Erdogan er autoritær, misbruger demokratiet, har ført en unfair valgkamp - og demokratiets fremtid er usikker i Tyrkiet. Vært: Steffen Gram.
 
 
HØR NU
 
 
 
 
 
Regeringen har pludselig opdaget, at de råder over ti milliarder kroner ekstra frem mod 2030. Men det er ikke udelukkende gode nyheder. For SVM-regeringen har bygget hele deres fortælling - nærmest hele deres eksistensberettigelse - op omkring kriser. Der var brug for et nyt, historisk samarbejde, som kunne træffe hårde, nødvendige beslutninger i en usikker tid. Men der er et problem. Dansk økonomi klarer sig overraskende godt, nedturen er afblæst for nu, og der er fundet ekstra milliarder i statskassen. Hvad er regeringen uden sine kriser? Politisk kommentator Noa Redington, fortæller om regeringens forfejlede krisefortælling. Vært: Thomas Tjaerandsen.
 
 
HØR NU
 
 
 
 
 
Lejere presses ud af spekulanter, der vil score en hurtig gevinst
 
 
SE PÅ DRTV
 
 
 
 
Episode 1:2 | En tilsyneladende perfekt familiefar skjuler en mørk hemmelighed
 
 
SE PÅ DRTV
 
 
Flere nyhedsbreve
 
 
Tophistorier - morgen
 
Politik
 
Breaking
 
Kultur
 
DRTV Weekend
 
DR LYD
 
 
 
Se flere og ret tilmelding
 
 
 
 
Footer logo
 
 
Kontakt
 
 

Dette nyhedsbrev er udsendt af DR. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, afmeld dig her.