‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Header logo
 
 
17. apr 2023 KL. 19:59
 
Ingeniøren, der blev spion
 
 
 
 
 
 
 
Dansk dokumentar om tre tavse superhelte og en familie i opløsning
 
 
SE PÅ DRTV
 
 
 
 
 
 
En lille indisk dreng står overfor Dalai Lama til et offentligt arrangement, da Dalai Lama pludselig stikker sin tunge ud af munden og siger "suck my tongue" til den lille dreng. Optagelsen har forarget folk verden over, og Dalai Lama har selv beklaget. Men hvorfor bad Dalai Lama den lille dreng om at sutte på hans tunge? Og hvad vil det betyde for hans ikoniske status som symbol på medfølelse og fred? Jesper Østergaard, der har skrevet ph.d. om tibetansk buddhisme, fortæller om Dalai Lama og den kontroversielle episode. Vært: Anna Ingrisch.
 
 
HØR NU
 
 
 
 
 
I Spanien er Ahmed Samsam dømt for terror efter det, der bliver beskrevet som en grundig og omfattende efterforskning og retssag. Men da vi dykker ned i beviserne, så finder vi flere fejl. Blandt andet er Ahmed Samsam dømt for terrorfinansiering. For ved spansk politi egentlig hvem det er Ahmed i virkeligheden har sendt og modtaget penge fra?
 
 
HØR NU
 
 
Flere nyhedsbreve
 
 
Tophistorier - morgen
 
Kultur
 
DRTV Anbefaler
 
Film & serier
 
DRTV Weekend
 
 
 
Se flere og ret tilmelding
 
 
 
 
Footer logo
 
 
Kontakt
 
 

Dette nyhedsbrev er udsendt af DR. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, afmeld dig her.