‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Header logo
 
 
21. aug 2022 KL. 19:59
 
Spies' Piger
 
 
 
 
Karen og Pernille er vurderet uegnede som forældre og nægtet fertilitetsbehandling
 
 
 
 
 
 
 
Hele serien | Udnyttede rejsekongen åbenlyst unge piger, uden at nogen greb ind?
 
 
SE PÅ DRTV
 
 
 
 
 
 
Det er stegende hedt, den konservative formand, Søren Pape Poulsen træder frem i solen foran Christiansborg. Han har noget, han gerne vil fortælle til hele Danmark: Han vil være statsminister! Pape er ekstremt populær i meningsmålingerne. Han er vellidt blandt kolleger i blå blok, men han er også en flink fyr, der har ry for at gå langt uden om de største sværdslag og sværeste konflikter. Så har Pape det der skal til og kan og vil han tage magten, når det kommer til stykket? Vi spørger politisk kommentator, og forhenværende kommunikationschef for Det Konservative Folkeparti - Benny Damsgaard. Vært: Anna Ingrisch.
 
 
HØR NU
 
 
 
 
 
Simon Spies spøger stadig i de mennesker, der var tæt på ham. De sidder i dag tilbage med en blanding af loyalitet og ambivalens her 38 år efter hans død. Loyalitet fordi han gav dem oplevelser for livet, og ambivalens fordi de fleste godt vidste, at han havde en mørk side, som gav ar på sjælen hos unge piger. Journalister fra dengang fortæller, hvordan pressen undgik at skrive kritisk om Spies, fordi de selv var inviteret med på rejser og til fester. Research og fortæller: Sacha Sennov. Tilrettelæggelse, lyddesign og vært: Mikkel Rønnau. Redaktør: Rune Sparre Geertsen. Produceret for DR af MonoMono og Laud People.
 
 
HØR NU
 
 
Flere nyhedsbreve
 
 
Tophistorier - morgen
 
Kultur
 
Mit Liv
 
DRTV Anbefaler
 
Film & serier
 
Historie
 
DRTV Weekend
 
 
 
Se flere og ret tilmelding
 
 
 
 
Footer logo
 
 
Kontakt
 
 

Dette nyhedsbrev er udsendt af DR. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevet, afmeld dig her.