Paula Larrain opstiller for De Konservative

Den tidligere studievært på DR Paula Larrain stiller op til Folketingsvalget for De Konservative. Hun erstatter Stig Elling som kandidat i København.

Den tidligere vært på TV AVISEN og deltager i "Vild med dans" Paula Larrain springer nu ud som konservativ. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

Kendiskampen fortsætter op til det forestående folketingsvalg. Den tidligere studievært på TV AVISEN Paula Larrain stiller op til folketingsvalget for De Konservative. Tidligere har Ny Alliance præsenteret en række kandidater, der før har været kendt for andre ting end politik. MediaLinks:

Paula Larrain stiller op i Indre Bykredsen, der er en del af Københavns Storkreds. Det bekræfter formand for Indre By Lokalforening Hans Erik Sigsgaard over for Ritzau.

Hun erstatter rejsekongen Stig Elling som kredsens kandidat. Elling trak sig i august, og Hans Erik Sigsgaard oplyser, at han gennem længere tid har talt med Larrain.

- Det handler mere om seriøsitet end kendthed, siger han om opstillingen.

Medlemmerne i den konservative Indre By Lokalforening skal sige god for opstillingen på en møde tirsdag aften.

I Københavns Storkreds kommer Paula Larrain blandt andet til at kæmpe om de konservative stemmer med udenrigsminister Per Stig Møller, sundhedsordfører Helle Sjelle samt Københavns sundhedsborgmester Mogens Lønborg.

Facebook
Twitter