300 mister jobbet efter konkurs

Virksomheden Thorøs med hovedsæde i Frederikshavn er gået konkurs. 300 ansatte mister deres arbejde.

Thorøs industri og skadeservice er gået konkurs, og 300 medarbejdere i Frederikshavn, Struer, Dronninglund, Aarhus, Vejle, Kiplev, Glostrup og Hvidovre mister deres job.

- Det er en sorgens dag. Det er jo mit livsværk, så jeg er meget deprimeret. Jeg har grædt mange tårer, siger direktør Claus Thorø til Kanal Frederikshavn.

Thorøs industri og skadeservice åbnede 1. januar 2001 i Frederikshavn. For et år siden overtog man Rengøringsfirmaet Midt Vest Service samt Jysk Industri & Skadeservice A/S, begge beliggende i Struer.

Ambitiøs målsætning

Ved den lejlighed udtalte Claus Thorø:

- I øjeblikket er vi landets femte største skadeservicefirma. Vores mål er i løbet af to-tre år at være blandt de tre største firmaer inden for dette område.

Thorøs er først og fremmest kendt som et skadeservicefirma, som rydder op efter blandt andet storm- og vandskader, men med årene har man udvidet med eget vaskeri, renseri, tømrerfirma, flytteforretning og rengøringsfirma.

Claus Thorø har i mange år været en af ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks største sponsorer. For nylig blev Thorøs præsenteret som ny samarbejdspartner til Rock i Frederikshavn.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter