Aktionær vil have Don Ø væk fra kontorgangene

Lønmodtagernes Dyrtidsfond, storaktionær i Parken Sport & Entertainment, vil ikke have, at Flemming Østergaard har sin daglige gang i Parken.

Flemming Østergaard er kendt for at være tilstede både på banen, bestyrelsen og på kontorgangene. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD) slår fast, at Flemming Østergaard ikke længere skal have sin daglige gang i Parken, hvor han ellers har haft kontor, siden han begyndte hos FC København i 1997.

Han skal gå fra at være arbejdende bestyrelsesformand for Parken Sport & Entertainment til kun at være bestyrelsesformand, og det skal tages helt bogstaveligt.

- Direktionen må tage stilling til, om han stadig skal have et kontor i Parken. Det blander vi os ikke i. Men hvis han også i fremtiden kommer derind hver dag, vil der være en mulighed for, at han også fremover kommer til at blande sig i den daglige ledelse. Og det er præcis det, vi mener ikke er en formands rolle, siger Carsten Koch til B.T.

Krav til Parken

Carsten Koch er direktør for Lønmodtagernes Dyrtidsfond, der er storaktionær i Parken og som har givet tilsagn om at være med i en storstilet aktieemission, som skal rejse en halv milliard kroner.

Til gengæld for tilsagnet stiller LD nogle klare krav.

- Han skal ikke længere være involveret i den daglige ledelse, men spille en tilbagetrukket rolle, hvor han er mere overvågende end styrende. Så kan den daglige ledelse spille bold med ham, når det er passende, siger Karsten Koch.

Facebook
Twitter