Annonce på google gav drømmejob

En annonce til 37 kroner og en tanke på chefens forfængelighed skaffede en 30-årig mand drømmejobbet. Hans annonce kom frem, når potentielle chefer googlede deres eget navn.

En annonce på google til 37 kroner skaffede Alec Brownstein et job på et af de store reklamebureauer i New York.

Hvordan får man opmærksomhed fra travle topchefer i reklamebranchen i New York? Det spørgsmål stillede Alec Brownstein sig, og han fandt løsningen ved at kombinere google med topchefernes forfængelighed.

Alec Brownstein købte en google-reklame til 37 kroner og bad om, at den skulle komme op, hver gang fem af cheferne i de mest attraktive reklamebureauer googlede deres eget navn.

- Ingen andre bød på navnene, så jeg fik topplaceringen for omkring 10 cent per klik, siger Alec Brownstein ifølge agencyspy.

Fik tilbudt job af to chefer

To af topcheferne Ian Reichenthal og Scott Vitrone var blandt de chefer, som mødte annoncen.

Når de googlede deres eget navn blev de mødt af reklamen, som kort og godt fortalte, at "Googling yourself is a lot of fun. Hiring me is fun too". (Det er sjovt at søge på sit eget navn. Det er også sjovt at ansætte mig)

Begge chefer synes så godt om ideen, at de gav Brownstein et job.

Brownstein vurderer, at vejen til jobbet var at invadere et hemmeligt egoistisk øjeblik, hvor cheferne var sårbare, og det var, når de googlede deres eget navn.