BG Bank lukker

BG Bank stopper med at eksistere fra april i år. Det er konsekvensen efter at Danske Bank, har valgt fuldstændigt at opsluge sin lillebror.

BG bank holder op med at eksistere fra april, det sker når Dansk Bank lukker ned for BG Bank, som dermed stopper med at eksistere som selvstændig bank. (Foto: Brian Bergmann © Scanpix)

Danske Bank afliver nu BG Bank, som en selvstændig del af Danske Bank. Alle aktiviteter i BG Bank, samles nu i Danske Bank under en og samme hat. Dermed ophører BG Bank med at eksistere som selvstændig bank.

Nedlukningen sker fra den 10. april. Så er der ikke længere noget, som hedder BG Bank. Fra den dag forsvinder bankens logo fra gadebilledet og filialerne tager navneforandring til Danske Bank.

Færre filialer

Skridtet med at opsluge og indlemme BG Bank, informerede Danske Bank i dag om i forbindelse med offentliggørelsen af bankens årsregnskab. Ændringen betyder, at banken skærer ned i antallet af filialer. 60 filialer af BG Bank og Danske Bank bliver lagt sammen til 30 filialer, der videreføres under Danske Banks logo og navn.

- Da vi overtog BG Bank i 2001 var det en bank, der supplerede Danske Bank. I dag har de to banker tilnærmet sig hinanden i en sådan grad, at der ikke længere er stærke argumenter for at fastholde to brands, siger administrerende direktør Peter Straarup.

Facebook
Twitter