Billig overnatning i København

Der kan være meget sparet ved at søge billig overnatning i København. Vælg mellem campingplads, vandrehjem, hotelværelse eller privat lejlighed.

En stor del af udgiften ved at tage på Københavnerferie er overnatningen, hvis man ikke lige har familie og venner, der kan have familien boende. Vi har fundet en række muligheder for en familie på fire personer.

Campingplads

En meget billig løsning er at bo på campingplads. Det er ikke centralt, men man kan spare mange penge ved at bo eksempelvis på Absalon Camping i Rødovre - godt ni kilomenter fra Rådhuspladsen.

Her kan man overnatte for cirka 70 kr. per person. Ønsker man at leje en hytte til familien koster det 275 pr. dag i højsæsonen - hertil kommer overnatningstakst pr. person. Desuden er slutrengøringen på 100 kr. obligatorisk.

Booking: Du kan booke på www.camping-absalon.dk eller på tlf. 36 41 06 00

Vandrehjem

En mulighed er vandrehjem. En hel familie på fire personer kan bo på vandrehjem midt i byen for 660 kr. i højsæsonen (vejledende pris).

Danhostel i City på H.C. Andersens Boulevard har familieværelser med adgang til tøjvask, gæstekøkken, internet, tv-stue og 10 minutters gang til Rådhuspladsen.

Booking: Du kan booke på www.danhostel.dk eller på telefon 33 18 83 32.

Men hver i god tid. I højsæsonen er det nødvendigt at være seks uger forud.

Billigt hotelværelse

En tredje mulighed er et billigt hotel.

Her kan Cabinn anbefales. Cabinn findes tre centrale steder i byen - se linket.

Her kan du få små lavbudget-familieværelser af god standard. Alle værelser har bad, tv, telefon, trådløs internetforbindelse, elkedel og gratis te og kaffe. Et firepersoners værelse fås for 905 kr. pr. nat.

Booking: Du kan booke på www.cabin.com eller på tlf. 35 36 11 11.

Privat lejlighed

En fjerde og måske utraditionel mulighed er at leje en privat lejlighed. Det kræver dog, at du vil betale for minimum en uge. Hay4you er et bureau, der formidler privat møblerede lejligheder centralt i byen. Når københavnerne tager på ferie, flytter turisterne ind.

Efter besøget rydder lejerne selv op, mens Hay4you sørger for rengøring. En lejlighed koster typisk 4-5.500 kr. for en uge.

Booking: Book på www.hay4you.dk - tryk på den engelske version for at se og booke lejlighederne. På nettet kan du søge på lejligheder i bestemte bydele. Læs omtalen heraf på hjemmesiden.

Visit Copenhagen

Visit Copenhagen formidler også hotelværelser og private lejligheder, der kan lejes for mindre end en uge.

Her kan et dobbeltværelse fås for en gennemsnitlig pris på cirka 600 kr. pr. nat.

Booking: Du kan booke direkte på www.visitcopenhagen.dk

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter