Bisgaard er inde i din telefonsvarer

Tænker du indimellem over, hvem der lægger stemme til, når du får fat i mobilsvareren hos en TDC-kunde i stedet for mobiltelefonens indehaver? Det er DR-vært Anders Bisgaard, som er manden bag den nye stemme.

TDC skifter nu stemmen bag sin telefonsvarer ud. Den nye stemme tilhører radio-vært Anders Bisgaard. (Foto: mmagallan © stock.xchng)

Hvem er den venlige mand, der lægger stemme til mobilsvareren, når ham eller hende, du ville have ringet til, ikke svarer?

Hvis du har stillet dig selv det spørgsmål, så får du her en opklaring. TDC's mobilsvarer skifter nemlig efter 10 år stemme, samtidig med at telefonsvareren skifter navn til "Voicemail". Og manden bag den nye mobilsvarer er DR's vært på P4-kanalen P4 Sjælland Anders Bisgaard.

Også stemme bag Skat

Men hans stemme er ikke nødvendigvis ukendt for folk, der ikke bor på Sjælland, for det er også ham, der siger velkommen til Skat og guider folk videre i telefonslusen der. Det, synes han, giver en lidt pudsig oplevelse, når han selv ringer op til Skat.

Og selvom det måske lyder som en overkommelig opgave at sige velkommen, så er det ikke venstrehåndsarbejde.

- Det er ikke så enkelt, som det lyder, at indtale Voicemail mv. Man skal være meget tålmodig og have øre for sprogets musikalitet. Der optages mange sætninger uafhængig af hinanden, og disse sætninger skal siden kunne sættes sammen, så det lyder naturligt, siger Anders Bisgaard.

Mobilsvareren hos TDC blev afspillet cirka 500 millioner gange sidste år. Den tidligere mobilsvarstemme blev anvendt i 10 år og tilhører skuespilleren Karsten Lagermann.

Facebook
Twitter