B.T.'s chefredaktør stopper

Dagbladet B. T. s ansvarshavende chefredaktør, Arne Ullum, har onsdag meddelt koncernledelsen i Berlingske, at han ønsker at stoppe.

Dagbladet B. T. s ansvarshavende chefredaktør, Arne Ullum, har onsdag meddelt koncernledelsen i Berlingske, at han ønsker at stoppe. (Foto: B.T. © B.T.)

Dagbladet B. T. s ansvarshavende chefredaktør, Arne Ullum, har i dag meddelt koncernledelsen i Berlingske, at han ønsker at stoppe.

Arne Ullum afviser, at der er noget dramatisk i hans afgang, men siger, at han ønsker at stoppe, mens legen er god men han fortsætter, indtil der er fundet en afløser.Kom til Berlingske-koncernen i 2003Arne Ullum blev hentet fra et job som programchef i DR til B.T. og Berlingske-koncernen i 2003 for at forestå en økonomisk og strategisk omlægning af tabloidavisen og bt.dk.Han fik også ansvaret som administrerende direktør for den kommercielle del af virksomheden – et ansvar som han for nyligt mistede i forbindelse med en større omstrukturering af Berlingske- koncernen.Stopper mens legen er god - Netop arbejdet med at se det redaktionelle og det forretningsmæssige i en sammenhæng har været vigtigt for min arbejdsglæde, og derfor ønsker jeg at stoppe nu, mens legen er god, siger Arne Ullum.Koncernchef Lisbeth Knudsen beklager beslutningen. - Han har gjort et fremragende arbejde på B.T. med at bringe avisen fra et underskud på 33 millioner kroner i 2003 til et tocifret millionoverskud i 2007. Han har stået i spidsen for en redaktionel udviklingsproces og en styrkelse af webaktiviteterne, som er meget vigtig for B. T. s fremtidige kurs, og det er der al mulig grund til at udtrykke stor anerkendelse af, siger Lisbeth Knudsen. Arne Ullum oplyser, at han vil fortsætte med at arbejde med medier og i første omgang vil bruge sine erfaringer fra B.T. til at løse en række konsulentopgaver inden for medieområdet.

Facebook
Twitter