Danmarks dyreste villa skifter ejer

Omstridt luksuspalæ i Hellerup er endelig blevet solgt. Villaen har stået til salg efter bokseren Hans Henrik Palms konkurs.

(Foto: © Mads Nissen, Scanpix)

Danmarks dyreste villa er blevet solgt.

Det er palæet "Bella Vista" på Hambros Allé 32 i Hellerup, som tidligere har huset rigmænd som Erik Damgaard og Hans Henrik Palm, der nu skifter beboer.

Det oplyser ejendomsmæglerkæden Home i en pressemeddelelse.

Ukendt køber

Ejendommen blev i september udbudt til salg for 60 millioner kroner. Ejendomsmægler Arne Skafdrup, der har solgt boligen, vil dog hverken fortælle, hvem der er køber, og hvad den endelig pris blev.

- Bella Vista er måske den mest imposante villa i Hellerup med egen strandgrund og badebådebro. Villaen har gennem de seneste tre år gennemgået en altomfattende og smagfuld renovering til en anslået sum af 30 millioner kroner, lyder beskrivelsen fra salgsmaterialet.

Købt for 75 millioner

Villaen var Danmarks dyreste nogensinde, da erhvervsmanden Erik Damgaard i 2008 solgte boligen for 75 millioner kroner til eksbokseren Hans Henrik Palm.

Palm blev dog ramt hårdt af finanskrisen og gik i 2010 personligt konkurs.

Selv om salgsprisen er hemmelig, er det dog givet med udbudsprisen på 60 millioner kroner, at konkursboet efter Hans Henrik Palm har måtte æde et kæmpetab for at komme af med "Bella Vista".