De Gule Sider på vej mod konkurs

Ejeren af De Gule Sider har valgt at erklære den danske søgeforretning konkurs. Nu forsøger man at sælge brandet og degulesider.dk fra.

Den adm. direktør skal nu forsøge at sælge brandet og degulesider.dk videre. (© DR)

En af Danmarks førende søgeforretninger er på vej i graven.

Ejeren af De Gule Sider, European Directories, har valgt at at stoppe pengestrømmen til den underskudsramte danske datter og i stedet begære forretningen konkurs.

Det bekræfter selskabet over for Børsen.

Dermed kan det snart være slut med den store telefonbog og onlinetjenesten dgs.dk.

Vil sælge dele fra

- De Gule Sider har været igennem en rekonstruktion de sidste halvandet år, men vores moderselskab har ikke fremadrettet været i stand til at supplere os med kapital. Nu er der indgivet konkursbegæring, forklarer Henrik Dyring, adm. direktør for De Gule Sider, til Børsen.

Han fortæller, at han sammen med kurator skal forsøge at sælge flere dele af forretningen fra - det gælder brandet De Gule Sider, degulesider.dk samt datanetværket NN Markedsdata.

- Vi har en række stærke produkter og en stor kundedatabase, som vi ved, at der er flere købere, der er interesseret i, siger Henrik Dyring.

Ansattes fremtid er uvis

De Gule Sider har omkring 250 ansatte i Danmark, og deres fremtid er uvis med konkursen. Henrik Dyring understreger dog, at der endnu ikke er nogen, som er blevet fyret.

- Vi ikke ved, hvor mange medarbejdere nye ejere i givet fald vil overtage, siger Henrik Dyring.

De Gule Sider blev købt i 2005 af European Directories for cirka fem milliarder kroner af TDC.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk