Don Ø klager over Bagmandspolitiet

Tidligere bestyrelsesformand i Parken Sport og Entertainment, Flemming Østergaard, blev tidligere i dag tiltalt for kursmanipulation for op mod 17,7 millioner kroner. Men nu går han til modangreb og anklager Bagmandspolitiet for at lække oplysninger til pressen.

Flemming Østergaard har klaget over Bagmandspolitiets håndtering af sin egen sag om kursmanipulation. (© DR)

Flemming Østergaard har i dag været meget i vælten, da det blev klart, at Bagmandspolitet valgte at rejse tiltale mod den tidligere FCK-boss. Men Don Ø slår tilbage.

Han skriver på sin Facebook-side:

- Jeg har stor tiltro til det danske retssystem, og forventer naturligvis at blive klart frikendt.

Men Bagmandspolitiet får lige en opsang med på vejen.

- Det er også med undren, at jeg i den periode har måttet konstatere, at der har været en læk til pressen fra SØK (Bagmandspolitiet, red.), trods dette er strengt ulovligt. Min advokat, Sysette Winding Kruse, har klaget til politiets klagenævn over dette faktum. Politiets svar var, at man ikke har kunnet finde kilderne, og politiet bemærker samtidig, at det kan komme flere steder fra, idet sagerne jo ofte lå på den pågældende sagsbehandlers skrivebord, hvor flere havde mulighed for at se det, herunder rengøringspersonalet. Man undrer sig!!!

Urimeligt med så lang sagsbehandling

Han er ikke kun sur over den påståede lækage fra politiet. Han mener heller ikke, at det er rimeligt, at man skal have en mistanke hængende over hovedet så længe.

- Det er urimeligt, at man som borger i Danmark skal finde sig i at have en anklage hængende over hovedet i 4 år. Det har været belastende for mig, men særligt for min familie at vi igennem godt 4 år hvert kvartal er blevet kontaktet omkring at en evt. tiltale vil blive rejst; hvilket har medført mange skriverier, herunder avisforsider om emnet, skriver Flemming Østergaard på sin Facebook.

Lettet over anklagen

Flemming Østergaard er dog ikke kun sur på politiets håndtering af sagen. Han er også lettet over, at der endelig sker noget.

- I har sikkert i både de trykte og elektroniske medier i dag erfaret, at SØK har rejst tiltale, blandt andet mod mig, for kursmanipulation. Jeg er meget overrasket over, at denne tiltale er rejst, men må indrømme, at også er lettet over at næsten 4 års mareridt, om end ikke er slut, så dog er afklaret.