EBH Bank får ny frist

EBH Banks skæbne bliver alligevel ikke afgjort i dag. Finanstilsynet har givet banken en ny frist til næste fredag til at skaffe de penge, der mangler.

EBH Banks skæbne bliver alligevel ikke afgjort i dag. Finanstilsynet har givet banken en ny frist til næste fredag til at skaffe de penge, der mangler. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

EBH Banks skæbne bliver alligevel ikke afgjort i dag klokken 16.00.

Finanstilsynet har givet banken en ny frist til næste fredag til at skaffe de penge, der mangler, for at banken kan opfylde lovens krav om solvens.

Det oplyser Henning Kruse Pedersen, der er formand for det nyligt stiftede statslige afviklingsselskab for nødlidende banker, til DR Nyheder.

Drøftelser i weekenden

Finanstilsynet har sagt ja til at udsætte fristen, fordi der er indledt drøftelser med Afviklingsselskabet omkring banken situation. Drøftelserne forventes at blive afsluttet hen over weekenden.

- Fristen bliver udsat med henblik på at fjerne ethvert tidspres for EBH Bank i et forsøg på at redde banken. Hvis ikke de kan redde sig selv, må Afviklingsselskabet forsøge sig, siger Henning Kruse Pedersen til DR Nyheder.

Han vil ikke udtale sig om muligheder for, at banken kan overleve, men regner med at EBH Bank tidligst mandag vil udsende en pressemeddelelse, der oplyser om, hvorvidt de vil kaste håndklædet i ringen.

EBH Bank har hovedsæde i Fjerritslev og afdelinger i bl.a. Frøstrup og Vesløs.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk