Ejere af gulpladebiler fik hilsen fra SKAT

38 nordsjællandske bilejere, kan imødese en voldsom efterregning fra Skattecenter Frederikssund, der i weekenden kontrollerede gulpladebiler.

Skattecenter Frederikssund siger, at der er blevet afleveret påfaldende mange håndværkertilbud til områdets golfklubber i weekenden. (Foto: Liselotte Sabroe © Scanpix)

38 nordsjællandske bilejere, kan imødese en voldsom efterregning fra Skattecenter Frederikssund, der i weekenden kontrollerede gulpladebiler - især firehjulætrækkere, der holdt parkeret foran golfklubber, et stadion eller en lystbådehavn.

MediaLinks:

- Vi satte et brev i forruden på bilerne, så føreren har mulighed for at forklare, hvorfor bilen ikke holdt hjemme på virksomhedsadressen, siger fuldmægtig Pia Jensen fra Skattecenter Frederikssund.

Håndværkertilbud

- De første forklaringer er kommet ind, og uden at beskylde nogen for noget, så er det påfaldende, hvor mange håndværkertilbud, der blev afleveret til områdets golfklubber i lørdags, siger hun til Frederiksborg Amts Avis.

Afgiftskrav og bøde kan for visse biltyper løbe op i en halv million kr, hvis gulpladebilerne har været brugt ulovligt.

Også biler forsynet med den lille mærkat, der viser, at en gulpladedebil godt må bruges til privat kørsel, blev tjekket. Og i et enkelt tilfælde viste det sig, at mærkaten sad på en bil, som var registreret udelukkende til erhvervskørsel.

Facebook
Twitter