Ex-ambassadør Bernstein med i Termas bestyrelse

Den forhenværende amerikanske ambassadør i København, Stuart Bernstein, bliver medlem af bestyrelsen i forsvarsvirksomheden Termas amerikanske datterselskab.

Den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark, Stuart Bernstein, har sagt ja til en bestyrelsespost i forsvarsvirksomheden Termas amerikanske datterselskab. (Foto: DR © DR)

Den tidligere amerikanske ambassadør i Danmark Stuart Bernstein har sagt ja til en bestyrelsespost i forsvarsvirksomheden Termas amerikanske

datterselskab
.

Terma er en af de største danske virksomheder i forsvarsindustrien og har blandt andet sikret sig ordrer til udviklingen af fremtidens kampfly Joint Strike Fighter (JSF) i form af såkaldte gun pods, som er beholdere til maskinkanoner under kampflyet.

Vigtig rolle for Termas adgang til USA

Stuart A. Bernstein var ambassadør i Danmark fra august 2001 til januar i år, og Termas direktør, Jens Maaløe, bekræfter, at Bernstein fremover får en vigtig rolle i forbindelse med virksomhedens adgang til det amerikanske marked.

- Stuart Bernstein er indtrådt i vores bestyrelse i Nordamerika, hvor vi etablerer os på en måde, så vi cleares til at køre fortrolige projekter, som ifølge amerikansk lov skal ligge i USA. Det stiller krav til bestyrelsens sammensætning, og vi er utrolig glade og stolte over, at han har sagt ja, forklarer Jens Maaløe.

Facebook
Twitter