Financial Times gør grin med Carlsbergs bestyrelse

"Nok den underligste bestyrelse i verden". Sådan lyder parodien på Carlsbergs slogan i finanavisen oven på de sidste dages tovtrækkerier mellem Carlsberg og det engelske bryggeri Scottish & Newcastle.

Carlsbergs bestyrelse består hovedsagelig af professorer og medarbejderrepræsentanter, og det vækker undren i Storbritannien.

På engelsk hedder Carlsbergs slogan "Probably the best beer in the world" - nok den bedste øl i verden.

Men Financial Times gør i dag grin med Carlsberg med sloganet "Probably the weirdest board in the world" - nok den underligste bestyrelse i verden. Det skriver epn.dk.

Bestyrelsens sammensætning undrer

De britiske medier skriver, at Carlsberg har skabt så stor uenighed ved at forsøge at købe bryggeriet Scottish & Newcastle, at de to parter ikke længere kan drive russiske BBH sammen. Et træk, som Financial Times undrer sig meget over.

Avisen frygter, at hele planen kan smuldre, fordi Scottish & Newcastle beskylder Carlsberg for at have brudt aktionæroverenskomsten.

Det vækker endnu mere undren hos erhvervsavisen, at Carlsbergs bestyrelse har fem professorer, fire medarbejderrepræsentanter og kun tre deciderede erhvervsfolk i bestyrelsen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk