FOA: Lockout er for slattent af KL

KL's topforhandler Mads Lebech er en "rigtig SkidtMads", hvis han gør alvor af KL's trussel om lockout. Det mener FOA's formand, Dennis Kristensen.

KL har truet med en total lockout mod FOA og Sundhedskartellet. En sådan lockout vil omfatte alle de ansatte, der ikke i forvejen er sendt i strejke af eksempelvis FOA. (Foto: Michael Bo Rasmussen © Scanpix)

"En rigtig SkidtMads".

Under den overskrift går FOA-formand Dennis Kristensen, nu til modangreb på KL's topforhandler Mads Lebech (K).

Det sker efter, at KL har truet med en total lockout mod FOA og Sundhedskartellet. En sådan lockout vil omfatte alle de ansatte, der ikke i forvejen er sendt i strejke af eksempelvis FOA.

- Det er simpelthen en rigtig SkidtMads, hvis Mads Lebech og Co. nu vil inddrage alle børnefamilier og ældre i en megakonflikt, siger Dennis Kristensen i en pressemeddelelse.

Slattent af KL

Ifølge Dennis Kristensen er der nemlig kun én grund til, at KL overvejer lockout.

- Hvis KL beslutter sig for total-lockout, så vil hensigten ikke være at presse FOA's medlemmer. Det vil alene handle om at presse Fogh til at gribe ind og forbyde vores strejke ved lov. Det er simpelthen for slattent af KL, hvis de på den måde vil tilkalde storebror for at rage kastanjerne ud af ilden for sig. Folketinget skal ikke standse konflikten. Den skal løses af begge parter i fællesskab, siger Dennis Kristensen.

Facebook
Twitter