Idéernes Danmark: Billige elbiler og fri hash

Billige elbiler og fri hash er vejen frem for Danmark. I hvert fald hvis det står til Danmarks største tænketank, Idéernes.dk.

Fri hash og billige elbiler er vejen frem for Danmark. I hvert fald hvis det står til Danmarks største tænketank, Idéernes.dk. (Foto: U.S. Fish and Wildlife Service © Public Domain)

Det skal være gratis at parkere for elbiler i alle større byer, man skal kunne blive optaget via kvote to på alle uddannelser - og så skal den stigende kriminalitet bekæmpes ved at lovliggøre hamp.

Det er nogle af de idéer, som danskerne indtil nu har præsenteret på Ideernes.dk - Danmarks største tænketank.

Idéernes.dk er et samarbejde mellem DR, Mandag Morgen og Rebuild21, der giver danskerne mulighed for at sætte deres idéer på den politiske dagsorden - og samtidig stemme på andres idéer.

De bedste idéer går videre

På idéernes.dk kan alle og enhver præsentere deres idéer inden for tre emner: Vækst og iværksætteri, bæredygtighed og uddannelse.

Løbende vil journalisterne på DR og Mandag Morgen dykke ned i idéerne og undersøge nogle af dem til bunds med hjælp fra økonomiske eksperter og fagfolk.

De mest holdbare idéer - og dem med højest stemmetal - vil blive sat på dagsordenen i et stort, afsluttende debatprogram på DR til december.