Kabinefolk: Vi har ikke hørt fra ledelsen siden kl. 10

Kabinepersonalet i SAS afleverede udspil til ledelsen klokken ti i formiddags. Siden har de ikke hørt noget.

Kabinepersonalet i SAS afleverede udspil til ledelsen klokken ti i formiddags. Siden har de ikke hørt noget. (Foto: Claus Bech Andersen © Scanpix)

Kabinepersonalet i SAS har ventet i et lokale i lufthavnen siden klokken ti søndag formiddag, hvor de afleverede deres bud på en spareplan til ledelsen. Men siden har de ikke hørt fra ledelsen.

- Jeg er personligt bekymret for, at det ultimatum, vi blev præsenteret for, og som vi har arbejdet ud fra, måske kommer på bordet igen ti minutter i lukketid, siger Helge Thuesen.

Hvordan kabinepersonalet i givet fald forholder sig, vil formanden ikke udtale sig om.

- Rækker ikke vidt nok

- Vi synes, det dækker de økonomiske krav, de har stillet. Vi har blandt andet lagt et tilbud om øget arbejdstid på 47,5 time, men der kommer ikke noget tilbage fra den anden side, så vi kommer tættere på en løsning, siger Helge Thuesen, formand forkabinepersonalet i CAU.

SAS har tidligere søndag sagt til Ritzau, at kabinepersonalets udspil er langt fra var vidtrækkende nok.

- Vi undrer os over, at de går ud i pressen og siger, at det ikke er nok, men vi har ikke hørt fra dem selv, siger Helge Thuesen.

Han oplever ikke, at der reelt har været forhandlinger om spareplanen på dagen, hvor fristen løber ud for luftfartsselskabet.

- Hvis man definerer forhandling som, at to parter sidder over for hinanden og udveksler synspunkter, så nej, siger Helge Thuesen.

/ritzau/