Kasi Jesper færdig i eget firma

Jesper Nielsen er ikke længere med i Endless Jewelry, det firma han startede for bare tre år siden.

Jesper Nielsens salgsmetoder har ikke været lige populære hos alle parter i firmaet. (Foto: Claus bech © Scanpix)

Her til aften har Jesper Nielsen bedre kendt som Kasi Jesper, måtte erkende at endnu et smykkeeventyr er brast. Han er ikke længere med i Endless Jewelry, som var det selskab, han skabte efter sin turbulente exit i Pandora.

I en mail til DR Nyheder skriver selskabet, at parterne nu skilles og det er Jesper Nielsens eget valg:

"Jeg er meget stolt af at have grundlagt og været en del af Endless. Nu er det på tide at komme videre og bygge nye forretninger, skriver Jesper Nielsen"

Det har tidligere været fremme, at Jesper Nielsens salgsmetoder ikke har været populære i andre dele af Endless-ledelsen.

Særligt har det været et problem, at Jesper Nielsen i jagten på imponerende salgstal har tilbudt forhandlere at få Endless-smykker i udvalg i lange perioder - hvorefter de kunne sende dem retur, hvis varerne ikke var til at sælge i butikken.

Dette har gjort det svært for de øvrige i Endless-firmaet at have overblik over Endless' lagre og regnskaber.

Jesper Nielsens farvel til Endless er kulminationen på et længere forløb, hvor han og familien gradvist har mistet indflydelse.

Til at begynde med sad familien selv på alle aktierne i Endless. Men for at sikre penge nok til en storoffensiv på over 20 markeder blev det nødvendigt at få eksterne investorer ind.

Det skete ad flere omgange og betød, at familiens ejerandel faldt drastisk, og senest har den været så lille, at Jesper Nielsen reelt ikke havde magten over firmaet mere. Mens familiens Nielsens aktieandel er blevet kraftig reduceret har bl.a. Saxo Bank-stifteren Lars Seier Christensen købt sig ind i firmaet og således fået magten i bestyrelsen.

Jesper Nielsen måtte allerede i 2015 sige farvel til posten som topchef i Endless. Siden har han haft en plads i Endless-bestyrelse.

Facebook
Twitter