Politiet efterforsker direktøren for flyttefirmaet BM Fragt

Sydøstjyllands Politi efterforsker nu direktøren for BM Fragt, Bo Madsen, for flere forhold.

Det sker i kølvandet på Kontants udsendelse ”Flyttemanden der blev væk”.

Her trådte tidligere kunder frem og fortalte om aftaler, der ikke blev overholdt og forudbetalte penge, der ikke blev betalt tilbage, til trods for at BM Fragt ikke mødte op og flyttede som aftalt.

En af dem, der stod frem i Kontant, var Vibeke Pedersen. Hun har selv 3750 kr. i klemme hos Bo Madsen. Penge hun betalte i forskud for en flytning, som et andet firma i sidste ende måtte klare.

Din mangel på respekt er klam

Da Vibeke Pedersen advarede andre mod at bruge BM Fragt, modtog hun følgende besked fra Bo Madsen.

”Hej Vibeke, nu skriver jeg til dig for sidste gang. Jeg vil meddele dig, at du i morgen tidlig bliver anmeldt for udhængning af private personer offentligt. Og derudover har ødelagt den her sag for dig selv. Din mangel på respekt og forståelse er klam. Det får du at mærke.”

Bo Madsen gør aldrig alvor af den anmeldelse, han skriver om. Til gengæld anmelder Vibeke Pedersen selv flyttemanden til politiet.

Vrede kunder har anmeldt BM Fragt i flere politikredse rundt i landet, hvor kunderne bor. I et svar til Kontant oplyser Sydøstjyllands Politi, at de har samlet alle sagerne mod BM Fragt, og efterforskningen er nu i gang. Politiet kan imidlertid ikke gå yderligere ind i de konkrete sager, så længe efterforskningen pågår.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk