LO-chef har sat sit hold efter brutal udrensning

Lizette Risgaard har besluttet, hvem der skal overtage posterne fra de fyrede medarbejdere i LO

Lizette Risgaard har hurtigt sat sit eget hold, efter hun for tre dage siden overtog formandsposten i LO.. (Foto: ERik Refner © Scanpix)

Blot tre dage efter hun blev valgt til formand for LO, har Lizette Risgaard allerede sat et nyt hold, efter DR Nyheder tidligere i dag kunne afsløre, at hun har fyret en række folk fra topledelsen.

Det erfarer Finans.

Ifølge deres oplysninger bliver den nye cheføkonom i LO den hidtidige cheføkonom i Dansk Metal, Allan Lyngsø Madsen. Som sekretariatschef får LO Michael Jacobsen, som sidder i en lignende stilling i Akademikernes A-kasse.

Lizette Risgaard valgte fredag at fyre sekretariatschef Finn Larsen, cheføkonom Jan Kæraa Rasmussen, kommunikationschef Kenneth Thue Nielsen og udviklingschef Morten Madsen.

I en pressemeddelelse, som er blevet sendt ud sent fredag aften, siger Lizette Risgaard, at det var nødvendigt med fyringerne for at få et frisk pust ind i organisationen.

- Vi er ambitiøse på vegne af LO, og derfor skal vi også sætte det stærkest mulige hold for at sikre lønmodtagerne en stærk stemme.

/DR Nyheder

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk