"Mand 46 år, søger nye udfordringer"

En 46-årig merkonom blev fyret sidste år på grund af finanskrisen. Han besluttede sig at sætte en jobannonce på forsiden af avisen. Han fik et job efter nogle måneder.

"Mand 46 år, med solid salgs - og ledelseserfaring søger nye udfordringer", sådan var ordlyden på en af annoncerne på forsiden af Erhvervsbladet for et halvt år siden.

Afsenderen var merkonom Kim Soelberg Jørgensen. Han blev i marts sidste år en del af ledighedsstatistikken. Han havde et lederjob i et firma, der solgte privat hjemmehjælp.

- Men på grund af finanskrisen skulle der lægges ny strategi i firmaet. Og så stod jeg pludselig der på gaden, fortæller han

Kim Soelberg Jørgensen besluttede sig derfor for den usædvanlige fremgangsmåde at sætte en annonce på forsiden af Erhvervsbladet.

Set af så mange som muligt

- Idéen var at blive set af så mange så muligt, på så kort tid som muligt. Og jeg tænkte, at hvis jeg skulle ringe ud eller lave uopfordrede ansøgninger ville det tage lang tid. Så jeg tænkte, at en annonce jo bliver set af mange i ét hug, siger han.

Og det gav pote, han er nu i job

- Det kører bare deruda' - nu har jeg været ansat i en måned og er på kursus, siger han

Facebook
Twitter