McDonald's-ansatte smider tøjet

Medarbejdere på McDonald's bruger flittigt Facebook til at vise billeder fra vilde og våde personalefester. Det er dårlig reklame, mener ekspert.

Enhver kan se med på billederne fra personalefester hos McDonald's i Helsingør. (Foto: © Anne Mette Lorentzen- DR Østjylland)

På Facebook kan alle se med på billeder fra personalefesterne hos McDonald's i Helsingør. Også når det går hedt for sig.

For tiden kan man se en stribe fotos fra en våde personalefest, blandt andet af bukseløse ansatte, der morer sig med body tequilaer.

Chef ser intet problem

Der skal dog mere end body tequilaer til at forarge indehaveren af McDonald's i Helsingør, Leif Skovby Andersen.

- Jeg synes slet ikke, at billederne er kompromitterende, siger han til Frederiksborg Amts Avis. Han mener, at billederne bare viser, at det er sjovt at være ansat på McDonald's.

Rådgiver: Uprofessionelt

Det er Facebook-konsulent Mikael Lemberg, der til daglig arbejder med at rådgive virksomheder om brug af Facebook, ikke helt enig i.

- Det sender et uprofessionelt signal, siger Mikael Lemberg, der undrer sig over, at de ansatte hos McDonald's i Helsingør ikke har valgt at gøre Facebook-gruppen lukket, så kun gruppens medlemmer kan se billederne.

Vil du på forsiden?

Omvendt medgiver Mikael Lemberg, at billeder på Facebook kan være med til at give en virksomhed et mere menneskeligt ansigt. Men billederne skal hellere være fra en hyggelig firma-skovtur end fra vilde fester, forklarer han.

- Jeg siger altid til dem, jeg rådgiver, at de ikke skal lægge noget ud på Facebook, som de ikke vil have på forsiden af Ekstra Bladet.