Milliardkup i Skat: Skattemedarbejder har været sigtet i flere måneder

En menig medarbejder i Skat er blevet sigtet for medvirken i forbindelse med den store udbytteskattesag, hvor staten fejlagtigt har udbetalt mindst 9,1 milliarder kroner.

Søik holder kortene tæt på kroppen i forbindelse med den store svindelsag om uberettiget tilbagebetaling af udbytteskat for milliarder. (Foto: ERik Refner © Scanpix)

Medlemmer af Folketingets Skatteudvalg har i flere måneder vidst, at en menig medarbejder i Skat er "sigtet for medvirken" i den store svindelsag om udbytteskat, der foreløbig anslås at have kostet staten 9,1 milliarder kroner.

Det oplyser flere medlemmer til DR Nyheder.

Orienteringen om sigtelsen fandt sted i begyndelsen af april, lyder det. Den var dog meget sparsom, og udvalgsmedlemmerne fortæller DR Nyheder, at de ikke kunne få særlig mange detaljer, da efterforskningen stadig pågår.

Flere medlemmer er irriterede over, at den fortrolige orientering nu er blevet lækket til Weekendavisen, og myndighederne nægter at kommentere på lækagen.

Det er derfor heller ikke muligt at få bekræftet, at beløbet, som Skat uberettiget har tilbagebetalt, er steget med 2,5 milliarder kroner, som Weekendavisen skriver i dag.

/DR Nyheder/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter